Przemo1CK Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 Witam Kolejny model z FtF, tym razem malowanko DAK. Pozdrawiam Przemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gumowy01 Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 Przyjemny szkrabek fajnie zdrapany pustynny kamuflaż. Przy okazji on posiada jakieś włazy otwarte czy trzeba dłubać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDisneyland Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 Ładnie ci wyszedł, szkoda, że zdjęcia takie małe. Ale rozumiem, model mały, to i zdjęcia...zdjątka w zasadzie... muszą być małe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemo1CK Posted March 21, 2014 Author Share Posted March 21, 2014 Czołem Wszystko ma pozamykane. Co do fotek, foty miałby być ok. 1900px. Poprawię do wieczora. Pozdrawiam Przemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1212 Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 podoba mi się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skala72 Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Fajnie wygląda i wiem o co chodziło z tym malowaniem. Na marginesie, to na pierwszy rzut oka wygląda jak by miał być ponownie malowany i Hans oskrobał już część farby szpachelką No i jeszcze jedno, strasznie razi ta zardzewiała osłona wydechu, jak by miała za chwilę rozpaść się przy delikatnym dotknięciu (puk i sru, dziura). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viehu Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 Piasek pustyni potrafił oszlifować kadłub do gołej stali więc nie ma w tym malowaniu nic dziwnego.Tym bardziej, że farba piaskowa była malowana na kolor jaki był używany w tym czasie w europie, czyli ciemnoszary(Panzer Schwarzgrau). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skala72 Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 Piasek pustyni potrafił oszlifować kadłub do gołej stali. No i mam cię! Akurat byłem z Libii i widziałem wraki czołgów niemieckich DAK, resztki farby są na tych "czołgach" do dzisiaj, reszta to korozja, dziwne, ale prawdziwe. Farba do malowania czołgów, to nie plakatówka. PS. ale wygląda fajnie, chodź nienaturalnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 Po co takie wielkie białe ramy ?? Nic przez to nie widać !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts