lordrene Napisano 22 Marca 2014 Share Napisano 22 Marca 2014 Model kupiony od uzytkownika forum. W tym wykorzystam blaszki voyagermodel pe 35415. TUSK'a dostanie nastepny Abrams. Zamowiona jest tez lufa do m2, anteny i figurki do podstawki. Dlugo sie czeka na paczke z exito? Cos juz tam zaczalem. Model swietny, chyba najlepszy na rynku. Fotki: A tu obok produkujacej sie Merkavy IV i rzut oka na moje male krolestwo I sama Merkava IV: Dziwne kolory mi na niej wyszly. Mial byc Mid Stone, lekko oliwkoey a wyszedl bardziej pomaranczowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordrene Napisano 23 Marca 2014 Autor Share Napisano 23 Marca 2014 Cos tam dlubie, choc nikt slowa dobrego nie powie A tu zdjecie "rodzinne" Blaszki mnie do pasji doprowadzaja. Moj pierwszy model z takimi blachami. Do tej pory to jakies tylko siatki sestawowe itp. Jutro zamowie zaginarke i zobaczymy jak bedzie szla robota bo detali to w zestawie Voyagera od cholery i troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 23 Marca 2014 Share Napisano 23 Marca 2014 Czołem ! Ładnie się zapowiada ,nad jakim kamo myślisz i jak ze składalnością? Pozdrawiam Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek1984jedlicze Napisano 24 Marca 2014 Share Napisano 24 Marca 2014 "Dlugo sie czeka na paczke z exito?" Nie będziesz czekał długo na Exito. Chyba, ze zamawiasz przedmioty, które aktualnie nie posiadają na magazynie. Jeśli chcesz to moge Ci trochę pomóc dodatkowo bo mam tam spory rabat. Fajnie, ze szybko zacząłeś model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordrene Napisano 24 Marca 2014 Autor Share Napisano 24 Marca 2014 To moj pierwszy model z taka iloscia zlomu na nim Wiec z rozpedu choc Merkava na czeka, wzialem sie za niego. Blaszki od Ciebie rozbije na dwa Abramsy. Nie udzwigne chyba tyle PE na pierwszy raz. Ogolnie to bedzie dobra zaprawa przed Missouri z Trumpetera z zestawem blach Pontosa w 1/200. Ha trzeba bylo krzyczec wczesniej o Exito. Zamowione i zaplacone :( Ale bede pamietal na przyszlosc. Dzieki. A teraz troszke porannej dlubaniny. Z braku zaginarki do PE probowalem radzic sobie linijka, ostrzami itp. Ciezko bylo przy tej wielkosci detalach. Zamowilem duza zaginarke od wiadomo kogo z forum. Ale czekajac skonstruowalem sobie podrobke SMS016 Photo Etch Cut-Off Set - Large za cale 25zł. The Small Shop winszuje sobie 15 dolcow Rzeczowe zdjecie ukazujace zestaw do ciecia elementow PE made by me: Musze przyznac ze jest to bardzo dobra pomoc przy wycinaniu i recznym gieciu blaszek. Ze wczesniej na to nie wpadlem. I maly bo malo czasu postep prac z Abramsem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordrene Napisano 24 Marca 2014 Autor Share Napisano 24 Marca 2014 Model sklada sie w miare dobrze, choc sa male problemy ze spasowaniem wiezy. Ale poradzimy sobie. Cos z wieczora. Skrzynka amunicyjna, Tasme z nabojami wykorzystam z zestawu Dragona. Ammo z PE jakies za plaskie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordrene Napisano 25 Września 2014 Autor Share Napisano 25 Września 2014 Odświeżam temat Abramsa. Sezon w pracy się kończy coraz więcej czasu na modele. Zacząłem kleić po mało wieże, km'y i kostki pancerza reaktywnego. Jest ich tyle ze już mi się nie chce heh. W gięciu sprawdza się zaginarka od naszego forumowego kolegi: Kilkadziesiat sztuk kostek pancerza troche da w kosc. W miedzyczasie bede pomalu kleil reszte rzeczy, kostki montujac po kilka, kilkanascie dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 27 Września 2014 Share Napisano 27 Września 2014 Nowoczesne maszyny to nie moja bajka.Ale będę zaglądał bo fajnie wygląda Twoja praca. I jak paczka doszła ze sklepu Exito? Niestety u nich tak jest.A do tego wszystko co oferują niby mają "dostępne od ręki". Dopiero po zakupie okazuje się że dany towar możliwy będzie do wysyłki za np 3 tygodnie!Jak go ściągną!!!!!! Dokładnie tak miałem z nimi nie raz, aż się wnerwiłem i kupuje gdzie indziej. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordrene Napisano 29 Września 2014 Autor Share Napisano 29 Września 2014 Paczka doszla, tez sprzedali mi towar na ktory dopiero czekali. Staram się posiedzieć trochę nad Abramsem ale niestety teść zamarzył sobie dobudówkę na działce i mam robotę w czasie wolnym Ale oczywiście coś tam dłubie przy Abramsie wiec zapraszam do oglądania i komentowania. Dzis kleiłem Magic Tracki. I mam dość. 6 godzin minęło zanim olepiłem te cuda. Teraz schną na modelu. Poszlifowalem je trochę bo pełno śladów po wypychaczach na wewnętrznej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordrene Napisano 1 Października 2014 Autor Share Napisano 1 Października 2014 Gąski sklejone. Nigdy więcej magick tracków : Teraz oklejam wanne biżuterią, min taka: To zamknięcie bocznych skrzyń. A tutaj tył wanny po wymianie uchwytó itp pierdół: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi