Kamil232 Napisano 7 Października 2007 Share Napisano 7 Października 2007 Hej To miało byc prosto z pudła, ale oczywiście jak zwykle coś mi musiało.... odwalic Tak więc postanowiłem się pobawic i efekty jak na razie są dla mnie zadowalające. Teraz oddaje go Wam do oceny. Kamil232 zadaj proszę jeszcze raz pytanie o zrobienie zegarów. Reszta postów została usunięta. Liczę na merytoryczną dyskusję w tym temacie a nie "osobiste wycieczki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czsochaj Napisano 13 Października 2007 Share Napisano 13 Października 2007 Świetna robota Kamil! Myślałem że użyłeś żywic, a tu proszę prosto z pudła! Znają Ciebie, reszta modelu też będzie ,,prima''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Października 2007 Share Napisano 13 Października 2007 Kabina świetna. Chciałbym tak umieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damiano82 Napisano 15 Października 2007 Share Napisano 15 Października 2007 Witam. Fajna kabina. Nie siedzę w Upiorach, więc nie wiem jak to wygląda pod względem merytorycznym, ale narazie prezentuje się naprawdę przyzwoicie. Najważniejsze, że zrobiłeś to sam. Jak zapewne zauważyłeś frajda jest znacznie większa niż w przypadku użycia blaszek Pozdrawiam Damian Biwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 15 Października 2007 Share Napisano 15 Października 2007 Zapowiada sie fajny Fantomas. Jak zapewne zauważyłeś frajda jest znacznie większa niż w przypadku użycia blaszek Ja nie wiem czy jest wieksza. Dla mnie jest po prostu inna. Te niebieskie panele wydaja mi sie np ciut niedopracowane, ot tak tu i tam pacniete kropelki farby. Co prawda i tak niewiele widac po zlozeniu kadluba, a wiec mozna to "zaniedbac". Reszta kabinki bardzo fajna (no moze te czarno-zolte elementy przy fotelach powinny byc bardziej filigranowe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil232 Napisano 18 Października 2007 Autor Share Napisano 18 Października 2007 no moze te czarno-zolte elementy przy fotelach powinny byc bardziej filigranowe Mówisz, masz Korzystając z Waszych rad postanowiłem ciągła katapulty wykonac z drucików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 18 Października 2007 Share Napisano 18 Października 2007 Niebo a ziemia! Brawo! Domyslam sie, ze uzyles tych specjalnych formulek (na kartce pod spodem)do obliczenia grubosci elementu, jego srednicy i wytrzymalosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 18 Października 2007 Share Napisano 18 Października 2007 Duuuzo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil232 Napisano 18 Października 2007 Autor Share Napisano 18 Października 2007 Domyslam sie, ze uzyles tych specjalnych formulek (na kartce pod spodem)do obliczenia grubosci elementu, jego srednicy i wytrzymalosci. Nie, nie to tylko próba połączenia przyjemnego z pożytecznym, czyli jak kleic i odrabiac jednocześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi