MWALLO Napisano 7 Października 2007 Share Napisano 7 Października 2007 Coś takiego ostatnio wykonałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Salwiczek Napisano 7 Października 2007 Share Napisano 7 Października 2007 Piękny model, chciałbym kiedyś dojść do takiego poziomu. Najbardziej podobają mi się ślady eksploatacji. Jedyne co mi się z kolei podoba mniej to kolor gąsienic, trochę nienaturalny ale może to wina zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 7 Października 2007 Share Napisano 7 Października 2007 Jakoś mi ten model nie pasi koła jezdne są brzydkie mało realne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 7 Października 2007 Share Napisano 7 Października 2007 Piękny model, ale czy coś takiego kiedykolwiek istniało? Nigdy nie spotkałem się z tym pojazdem, do tego w barwach DAK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 7 Października 2007 Autor Share Napisano 7 Października 2007 Piękny model, ale czy coś takiego kiedykolwiek istniało? Nigdy nie spotkałem się z tym pojazdem, do tego w barwach DAK. Napewno takowy "składak" istniał, ale nie wiem czy w barwach DAK-u maluje pod sprzedaż i model ma być efektowny, a na fakty dotyczące malowania czasem patrze z przymrużeniem oka. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 7 Października 2007 Share Napisano 7 Października 2007 Kolor washu to Siena palona A model oczywiście super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 7 Października 2007 Autor Share Napisano 7 Października 2007 Kolor washu to Siena palona A model oczywiście super Wash to sienna palona, brąz van Dycka oraz umbra naturalna-mieszanka-rainsy to żółcie i biel. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 7 Października 2007 Share Napisano 7 Października 2007 Pięknota!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vis13 Napisano 7 Października 2007 Share Napisano 7 Października 2007 Piękny model, ale czy coś takiego kiedykolwiek istniało Dwa takie "cudaki" sfotografowano w Czechach pod koniec wojny. Model sympatyczny, choć ja bym nie przesadzał z tym mocno bijącym po oczach zardzewieniem tłumika i gąsienic. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danio934 Napisano 7 Października 2007 Share Napisano 7 Października 2007 Fajny modelik ciekawe jak się sprawdzało w akcji o ile wogóle walczyło. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 8 Października 2007 Share Napisano 8 Października 2007 Ciekawa koncepcja... bardzo fajny modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemos19 Napisano 8 Października 2007 Share Napisano 8 Października 2007 Niezłe SF:D Przejmujesz pałeczkę od innych produkujących nieprawdziwki. Może jakiś projekcik grupy w kategorii SF zrobimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 11 Października 2007 Share Napisano 11 Października 2007 Pięknie pomalowany !!! To podwozie faktycznie trochę niespójne. Ale góra!!! REWELACJA. Gratulacje, Piękna maszyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi