slawek632 Napisano 7 Października 2007 Share Napisano 7 Października 2007 (edytowane) Model zwiezdy w pudle italeri kiepski plastik ale efekt koncowy daje satysfakcje Edytowane 9 Października 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 7 Października 2007 Share Napisano 7 Października 2007 Gasiennice gumowe w zestawie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 7 Października 2007 Share Napisano 7 Października 2007 Hmmm... A reszta zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek00 Napisano 7 Października 2007 Share Napisano 7 Października 2007 Zdjęcie się nie włącza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 8 Października 2007 Share Napisano 8 Października 2007 Daj więcej fotek, bo wygląda całkiem nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 9 Października 2007 Autor Share Napisano 9 Października 2007 Gąski są gumisiowe. Coś mi sie spsuło i na razie nie mogę dodać nowych fotek sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 9 Października 2007 Autor Share Napisano 9 Października 2007 Dołożyłem kilka fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 9 Października 2007 Share Napisano 9 Października 2007 dolozylem kilka fotek No i o to chodzi A wracając do modelu to mi się bardzo podoba, wykonany schludnie , starannie, obicia są bardzo fajne, nawet figurka nienajgorsza ( chyba tamia?) Jak dla mnie to -6/6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 9 Października 2007 Share Napisano 9 Października 2007 Bardzo realistyczny!!! Zrób fotki przy dziennym oświetleniu, w słoneczny dzień, z prawdziwym niebem w tle. Efekt powinien być super. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 9 Października 2007 Autor Share Napisano 9 Października 2007 Dzięki za mile słowa Jakubie masz racje figura to Tamyia. Spition dzięki za poradę postaram sie niedługo z niej skorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 10 Października 2007 Share Napisano 10 Października 2007 Plastik może i kiepski, ale poradziłeś sobie z nim koncertowo. Model wygląda świetnie. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunspot Napisano 11 Października 2007 Share Napisano 11 Października 2007 Wyrazy uznania, model jest świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 12 Października 2007 Autor Share Napisano 12 Października 2007 Fajnie ze moje wypociny przypadły wam do gustu dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewan Napisano 12 Października 2007 Share Napisano 12 Października 2007 Jeśli mogę wiedzieć to jakich farb używałeś do pomalowania tego modelu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 13 Października 2007 Autor Share Napisano 13 Października 2007 Etap pierwszy to akryle pactry, później byl sido, po nim olejne dla artystów tallensa i na koniec sproszkowane pastele. Nie wiem czy o to ci dokładnie chodziło, czy może o nr użytych farb. Jeśli tak to daj znać, a ja na pewno odpisze. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi