bartek33365 Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Witam jest to moja pierwsza taka figurka. Jest wykonana z metalu więc jak wiadomo były małe kłopoty z malowaniem. Figurki mi się spodobały i trochę w nich podziałam. Czas na zdjęcia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desaxe Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 jak widzę to przybywa figurkarzy w "mojej" skali jak na pierwszą figurkę to super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek33365 Posted March 29, 2014 Author Share Posted March 29, 2014 Maiłem ochotę na coś nowego i padło na figurki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herod Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 Podoba mi się to iż jest pomalowana czystko... Generalnie wybrałeś sobie na początek mym zdaniem ciężką figurkę. Woła o malowanie nmm z racji dużej ilości metalicznych powierzchni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts