konrad444 Napisano 1 Maja 2014 Autor Share Napisano 1 Maja 2014 Dzięki za miłe komentarze tymczasem dziś zaczełem bawić się w modulacje oto efekty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 1 Maja 2014 Share Napisano 1 Maja 2014 Ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 1 Maja 2014 Autor Share Napisano 1 Maja 2014 Modulacja skończona wszelka krytyka mile widziana: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Maja 2014 Share Napisano 1 Maja 2014 Zdecydowanie za słaba różnica kolorów - to wszystko zniknie po pierwszych zabiegach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 1 Maja 2014 Autor Share Napisano 1 Maja 2014 W rzeczywistości przejścia są mocniejsze jakieś ciemne zdjęcia mi wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 1 Maja 2014 Super Moderator Share Napisano 1 Maja 2014 Ja też myślę, że te przejścia tonalne są zbyt słabe. Tłumaczenie się zdjęciem jedno a mała różnica tonalna to drugie. Bazylms dobrze radzi - popraw lepiej bo przy pierwszym nałożeniu oleju/washa itp całość się zleje w jeden ton i będzie problem. pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 1 Maja 2014 Autor Share Napisano 1 Maja 2014 Już poprawiłem i nawet naniosłem dwa filtry pierwszy od ak dedykowany pojazdom nato a drugi brązowy od miga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 2 Maja 2014 Autor Share Napisano 2 Maja 2014 Dorobiłem pokrowiec na kołowrotek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 2 Maja 2014 Autor Share Napisano 2 Maja 2014 Położyłem kalki. Produkt firmy toro model jest bardzo przyjemny w użyciu kalki są bardzo cienkie i bardzo szybko reagują z wodą: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Maja 2014 Share Napisano 2 Maja 2014 Na razie jest ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 2 Maja 2014 Autor Share Napisano 2 Maja 2014 Dziś zrobiłem jeszcze washa i to tyle prac na dziś. Zapraszam do oglądania i komentowania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 2 Maja 2014 Share Napisano 2 Maja 2014 Jest fajnie , biorąc pod uwagę ze to PL wiec tylko poligony to rozjaśnienia są ekstra. Dodaj lakier matowy na miejsca rozjasnione (wypalone słońcem) to modelowi nada realizmu. Tak myślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 2 Maja 2014 Super Moderator Share Napisano 2 Maja 2014 Lecisz jak burza :-) Kilka dni i finał - jakąś podstawkę przewidujesz? pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 2 Maja 2014 Autor Share Napisano 2 Maja 2014 Trzeba korzystać z wolnego. Co do podstawki to mam zakupiony odlaną w gipsie drogę z dużych płyt żelbetowych więc może użyje o ile nie rozwali mi się jak poprzednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 3 Maja 2014 Autor Share Napisano 3 Maja 2014 Witam dziś rozpocząłem prace nad podstawką jak narazie pomalowałem i zwashowałem drogę. W miejscach brązowych wysypie ziemie i zasadze trochę rośliności. A tak prezentuje się model na owej podstawce: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 3 Maja 2014 Share Napisano 3 Maja 2014 Ladny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 3 Maja 2014 Autor Share Napisano 3 Maja 2014 Zacząłem walkę z pigmentami na obecny moment pobrudziłem nadkola: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 3 Maja 2014 Autor Share Napisano 3 Maja 2014 I pobrudzony przód i tył przy pomocy emali ak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 3 Maja 2014 Share Napisano 3 Maja 2014 No, powoli i dokładnie do końca się zbliżasz - tak trztmaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 3 Maja 2014 Autor Share Napisano 3 Maja 2014 Skończyłem podstawkę i do modelu też coś tam doszło: A tak się na niej prezentuje model: Piszcie co o tym myślicie jutro zamierzam wykończyć górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 Jak dla mnie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 Dobrze że go więcej rozjaśniłeś, podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 4 Maja 2014 Autor Share Napisano 4 Maja 2014 Witam Jak dla mnie model jest skończony. Czekam na ewentualne wasze sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamat Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 Przednie szyby są zamalowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 4 Maja 2014 Autor Share Napisano 4 Maja 2014 Nie, nie zdjołem narazie maskowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi