Jakub W. Napisano 11 Października 2007 Share Napisano 11 Października 2007 Z tą trawką to troche przesadiłeś, to chyba że to pole golfowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perdidos Napisano 11 Października 2007 Share Napisano 11 Października 2007 Nie bój sie, nadmiar trawki zawsze można zetrzeć tak samo jak nadmiar ziemi. Proponuje ci abyś właśnie tak zrobił, szczególnie mniej trawy powinnom być w środku podstawki. A pyzatym to łatwo można zróżnicować tonalnie te posypki, malując je bardzo rzadkimi farbami plakatowymi, (ze dwa odcienie zieleni dla trawy, oraz ze dwa odcienie brązu dla ziemi) tylko delikatnie, nie wolno przesadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 11 Października 2007 Autor Share Napisano 11 Października 2007 Ej, nie boje się, trawe mogę strzepać jest na sucho...jak zachce m isię zastanawiać gdzie ak nawierzchnia to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 11 Października 2007 Share Napisano 11 Października 2007 Wiesz co pryśnij tą trawe na jasną zieleń..... O wiele lepszy efekt uzyskasz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 11 Października 2007 Autor Share Napisano 11 Października 2007 tylko syracę efekt ziemi spod trawy, pocieniuje z dalega sprayem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiec4-13 Napisano 12 Października 2007 Share Napisano 12 Października 2007 Zamiast posypki proponuje zastosować coś takiego w miejscach gdzie przebija ziemia http://www.sfan.pl/catalog/product_info.php?products_id=2076&osCsid=7cfabed1cfe0094d13962dab8d3ff733 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 12 Października 2007 Autor Share Napisano 12 Października 2007 Dzięki, mam coś takiego u dziadka, już pisałem ale źle sie wyraziłem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 21 Października 2007 Autor Share Napisano 21 Października 2007 Oto efekty mojej dzisiejszej pracy z piaskiem... uważam że granice pomiędzy piaskiem a ziemią są za drastyczne więc jutrio to załatwię: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 4 Listopada 2007 Autor Share Napisano 4 Listopada 2007 Witam, z góry mówię, że w rzeczywistości wygląda o niebo lepiej... zaufajcie mojemu (zerowemu )poczuciu realistyczności...pomalowałem rozcieńczoną plakatówką, teraz właśnie kleję trawkę: EDIT: Trawka przyklejona... wygląda kijowo za jakieś 15 minut, jak wyschnie klej, poprawię co się tylko da, a jak dostanę łytki polistyrenowe (od gościa z allegro, nie wiem, czy to te strajki na poczcie, czy on nie wysłał, ale nie mam płytek od tygodnia )podorabiam różne duperele FOTY: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi