kapral Napisano 28 Kwietnia 2014 Share Napisano 28 Kwietnia 2014 Witam wszystkich. Ja niezmiennie wpadam znienacka, wrzucam co nieco i znikam . Dzisiaj prezentuję izraelski wynalazek pt. Achzarit firmy Meng. Załoga również Meng + gąski friule. Pojazd ten operował w okolicach strefy Gazy. A wygląda tak: Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 30 Kwietnia 2014 Share Napisano 30 Kwietnia 2014 kompletny opad szczeny. Ale na jednym zdjęciu wygląda ze gąsienica lewituje troszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Kwietnia 2014 Share Napisano 30 Kwietnia 2014 Kurde, jakoś go przeoczyłem. Świetnie pomalowany i figurki też ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 30 Kwietnia 2014 Share Napisano 30 Kwietnia 2014 Rewelacja, a butelki z wodą majstersztyk . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 30 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2014 Kurde, jakoś go przeoczyłem. Świetnie pomalowany i figurki też ładne. Nieee, no kurna mojego "Okrutnego" przeoczyłeś Jak mogłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Kwietnia 2014 Share Napisano 30 Kwietnia 2014 A bo se kurna kliknąłem na telefonie w odznacz jako przeczytane (dziad był za wolny a potem uznał ze w to kliknąłem i po zawodach) i potem zgadywałem co jeszcze nie przeglądałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 30 Kwietnia 2014 Share Napisano 30 Kwietnia 2014 No fakt cała dioramka wunderbar. Nic dodać nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 2 Maja 2014 Share Napisano 2 Maja 2014 Znakomity model no i sama konstrukcja oraz historia tego pojazdu przykuwają uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 2 Maja 2014 Share Napisano 2 Maja 2014 Wygląda bardzo fajnie , sam miałem ochotę na ten model ale wygrała Puma . Mam nadzieje że nie długo zacznę warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi