Stojkovic Napisano 1 Maja 2014 Share Napisano 1 Maja 2014 Autoblinda od italeri. Debiut w 1/72. Poddaje pod waszą ocenę czy udany. Malowanie to 4 dywizja Fallschirmjager we Florencji 1944. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Maja 2014 Share Napisano 1 Maja 2014 Bardzo ciekawe malowanie i ładnie wykonany jednakże wydaje mi się iz kolory troszkę za intensywne. Dodatkowo brąz zalatuje czerwienią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 1 Maja 2014 Share Napisano 1 Maja 2014 Pojazd fajny, gdyby barwy kamuflażowe były mniej intensywne chyba były by lepsze. Drugą rzeczą jest ten kolor w odcieniu czerwonym chyba powinien być bardziej brązowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 2 Maja 2014 Share Napisano 2 Maja 2014 Ładny model, o intensywności kolorów pisali już Koledzy... Może przykurz go trochę jasnym piaskowym i zmatuj? Ciekawa praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 2 Maja 2014 Autor Share Napisano 2 Maja 2014 Szanowni koledzy, dzięki za komentarze. Skala 1/72 to inny świat. Zależało mi na odpowiednim wykonaniu modelu i z tego jestem zadowolony. Co do kolorów to rzeczywiście są mocno intensywne. Mogłem nałożyć jeszcze jakiś filtr. Generalnie na półce wygląda zacnie no a zdjęcia to oczywiście duże powiększenie. Może coś jeszcze kiedyś wykonam w 1/72 ale póki co podstawowym rozmiarem dla mnie jest 1/35. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi