sianko Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Witam Ostatnio coś mnie natchnęło i zabrałem się tak relaksacyjnie za dioramkę na razie bez tytułu, bo jeszcze do końca nie wiem jak to ma wyglądać. W każdym bądz razie główne skrzypce będą grały dwa czołgi Panzer I A i B od First to Fight. To na razie tyle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mysiek13 Posted May 17, 2014 Share Posted May 17, 2014 A taki ładny wóz to czyj produkt? Czołgi bardzo fajne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sianko Posted May 17, 2014 Author Share Posted May 17, 2014 Witam Ten wóz to żywica Jadar-modelu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr_P Posted May 17, 2014 Share Posted May 17, 2014 ten wóz to jest to? http://www.jadarhobby.pl/super-euromodeller-72005-woz-konny-172-p-35321.html?manufacturers_id=156 można kilka zbliżeń i uwag na jego temat bo tez myślę nad zakupem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polski_Czołgista Posted May 17, 2014 Share Posted May 17, 2014 Powodzenia w dalszej budowie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sianko Posted May 19, 2014 Author Share Posted May 19, 2014 ten wóz to jest to?http://www.jadarhobby.pl/super-euromodeller-72005-woz-konny-172-p-35321.html?manufacturers_id=156 można kilka zbliżeń i uwag na jego temat bo tez myślę nad zakupem Tak to ten wóz. Ja mam nieco wątpliwości , poniewarż ten wóz wygląda na taki XIX wieczny i nie wiem czy pasuje do mojej dioramki . Wydaje mi się że jest troszkę za duży do skali. Poza tym ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr_P Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 jest sporo zdjęć z kampanii wrześniowej z różnego rodzaju folwarków i takowe są widoczne na tych zdjęciach,choć faktycznie jakby sporawy. Nie mieszkam na wsi ,żeby jakos to skonfrontowac realnie wielkość takiego wozu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrow17 Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 Obserwuje z zaciekawieniem. Sam mam C i pracuje nad makieta. Pewnie efekt końcowy zostawi trochę do życzenia bo będzie to moja pierwsza, ale zobaczymy jak skończę. A Tobie powodzenia :-) BTW liczę ze uda mi się kupić pod koniec lipca wersje A B d, wtedy albo zrobię zbiorcza diodami albo będę je zmieniał na tej co teraz robie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts