sianko Napisano 3 Maja 2014 Share Napisano 3 Maja 2014 Witam Ostatnio coś mnie natchnęło i zabrałem się tak relaksacyjnie za dioramkę na razie bez tytułu, bo jeszcze do końca nie wiem jak to ma wyglądać. W każdym bądz razie główne skrzypce będą grały dwa czołgi Panzer I A i B od First to Fight. To na razie tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 17 Maja 2014 Share Napisano 17 Maja 2014 A taki ładny wóz to czyj produkt? Czołgi bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 17 Maja 2014 Autor Share Napisano 17 Maja 2014 Witam Ten wóz to żywica Jadar-modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 17 Maja 2014 Share Napisano 17 Maja 2014 ten wóz to jest to? http://www.jadarhobby.pl/super-euromodeller-72005-woz-konny-172-p-35321.html?manufacturers_id=156 można kilka zbliżeń i uwag na jego temat bo tez myślę nad zakupem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 17 Maja 2014 Share Napisano 17 Maja 2014 Powodzenia w dalszej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 19 Maja 2014 Autor Share Napisano 19 Maja 2014 ten wóz to jest to?http://www.jadarhobby.pl/super-euromodeller-72005-woz-konny-172-p-35321.html?manufacturers_id=156 można kilka zbliżeń i uwag na jego temat bo tez myślę nad zakupem Tak to ten wóz. Ja mam nieco wątpliwości , poniewarż ten wóz wygląda na taki XIX wieczny i nie wiem czy pasuje do mojej dioramki . Wydaje mi się że jest troszkę za duży do skali. Poza tym ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 19 Maja 2014 Share Napisano 19 Maja 2014 jest sporo zdjęć z kampanii wrześniowej z różnego rodzaju folwarków i takowe są widoczne na tych zdjęciach,choć faktycznie jakby sporawy. Nie mieszkam na wsi ,żeby jakos to skonfrontowac realnie wielkość takiego wozu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
petrow17 Napisano 15 Czerwca 2014 Share Napisano 15 Czerwca 2014 Obserwuje z zaciekawieniem. Sam mam C i pracuje nad makieta. Pewnie efekt końcowy zostawi trochę do życzenia bo będzie to moja pierwsza, ale zobaczymy jak skończę. A Tobie powodzenia :-) BTW liczę ze uda mi się kupić pod koniec lipca wersje A B d, wtedy albo zrobię zbiorcza diodami albo będę je zmieniał na tej co teraz robie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi