pankot13 Napisano 3 Maja 2014 Share Napisano 3 Maja 2014 Witam. W ramach przerwy od pancerki postanowiłem wrócić po latach do modeli samolotów. Zacznę od modelu Jugs Over Italy w skali 1:48. Gusta lotników i pancerniaków znacznie się różnią więc postanowiłem założyć ten warsztat by poznać wasze zdanie na temat malowania mojego modlu.Nie wiem czy nie przesadziłem z rozjaśnianiem poszczególnych paneli/ Napiszcie co o tym myślicie tylko ni kopcie za mocno żebym się nie rozmyślił i uciekł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 3 Maja 2014 Autor Share Napisano 3 Maja 2014 cholera poowiedzcxi8e coś \ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon Napisano 3 Maja 2014 Share Napisano 3 Maja 2014 mi sie podoba.zreszta jak zawsze gdy "pancerniak" robi latadełko.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 3 Maja 2014 Autor Share Napisano 3 Maja 2014 Dzięki.nie za ostre są przejścia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 4 Maja 2014 Autor Share Napisano 4 Maja 2014 Myślałem,że "brać" modelarska się odezwie. Panowie dawać: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 Dla mnie cieniowanie bardzo fajne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 Podoba mi się ale ja się całkowicie nie znam Piotrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 Dzbanek fajnowy, kalki ładnie siadły, a cieniowanie dla mnie znakomite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi