damian70n Napisano 4 Maja 2014 Napisano 4 Maja 2014 Witam ! Rozpoczynam kolejny projekt jakim jest Hercules w skali 1/48 . Model był już raz sklejany prze zemnie ,ale jakość wykonania nie satysfakcjonowała mnie. Na początek zająłem się przedziałem pilotów i panelem środkowym . P.S. Byłbym wdzięczny jakby ktoś posiadał zdjęcia przedziału między kokpitem ,a ładownią . Te paproszki to pocięty w talarki drucik miedziany , które będą odwzorowywać pokrętła w kabinie . Cytuj
damian70n Napisano 8 Listopada 2014 Autor Napisano 8 Listopada 2014 Witam jeszcze raz .Wznawiam pracę nad C-130 ,wakacje ,a obecnie szkoła nie pozwalały mi na to żeby posiedział i podłubał przy modelu.Mam nadzieję że będę mógł w miarę regularnie pokazywać postęp prac . Cytuj
Przemek Przybulewski Napisano 8 Listopada 2014 Napisano 8 Listopada 2014 Zapowiada się baaardzo ciekawie. Mam go gdzieś na składzie czekającego na lepsze czasy więc będę się starał coś podpatrzeć. Cytuj
Aleksander Zielony Napisano 9 Listopada 2014 Napisano 9 Listopada 2014 Kopnij pedały steru kierunku w jedną strone, to cudo chodzi synchronicznie. Pozatym zaczyna się smakowicie Cytuj
Mikele Napisano 9 Listopada 2014 Napisano 9 Listopada 2014 Może się przyda pod kątem kolorowanek. Upolowałem go w tym roku na ILA. Cytuj
damian70n Napisano 9 Listopada 2014 Autor Napisano 9 Listopada 2014 Dzięki za fotkę, jakbyś miał zdjęcia bocznych ścian kokpitu i tej tylnej byłbym bardzo wdzięczny .A stery faktycznie do poprawy . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi