damian70n Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 Witam ! Rozpoczynam kolejny projekt jakim jest Hercules w skali 1/48 . Model był już raz sklejany prze zemnie ,ale jakość wykonania nie satysfakcjonowała mnie. Na początek zająłem się przedziałem pilotów i panelem środkowym . P.S. Byłbym wdzięczny jakby ktoś posiadał zdjęcia przedziału między kokpitem ,a ładownią . Te paproszki to pocięty w talarki drucik miedziany , które będą odwzorowywać pokrętła w kabinie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian70n Napisano 8 Listopada 2014 Autor Share Napisano 8 Listopada 2014 Witam jeszcze raz .Wznawiam pracę nad C-130 ,wakacje ,a obecnie szkoła nie pozwalały mi na to żeby posiedział i podłubał przy modelu.Mam nadzieję że będę mógł w miarę regularnie pokazywać postęp prac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 8 Listopada 2014 Share Napisano 8 Listopada 2014 Zapowiada się baaardzo ciekawie. Mam go gdzieś na składzie czekającego na lepsze czasy więc będę się starał coś podpatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksander Zielony Napisano 9 Listopada 2014 Share Napisano 9 Listopada 2014 Kopnij pedały steru kierunku w jedną strone, to cudo chodzi synchronicznie. Pozatym zaczyna się smakowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 9 Listopada 2014 Share Napisano 9 Listopada 2014 Może się przyda pod kątem kolorowanek. Upolowałem go w tym roku na ILA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian70n Napisano 9 Listopada 2014 Autor Share Napisano 9 Listopada 2014 Dzięki za fotkę, jakbyś miał zdjęcia bocznych ścian kokpitu i tej tylnej byłbym bardzo wdzięczny .A stery faktycznie do poprawy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi