Daz Napisano 14 Maja 2014 Share Napisano 14 Maja 2014 Zdjęcia ukończonego HH-60H Sea Hawk przebudowanego na wersję Rescue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 16 Maja 2014 Share Napisano 16 Maja 2014 Bardzo ciekawie podany. Niebanalny. Gratuluję udanej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 17 Maja 2014 Share Napisano 17 Maja 2014 WIdze ze kolejny do kolekcji, juz stracilem rachube ktory to z koleji. Nie jestem do konca pewny ale chyba ta wersja nie powinna miec tych "poreczy" obok drzwi pilota, ale oczywiscie moge sie mylic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 17 Maja 2014 Share Napisano 17 Maja 2014 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 17 Maja 2014 Autor Share Napisano 17 Maja 2014 Bardzo miło mi to słyszeć że się podoba Adam, nie ukrywam że to Twój model tej wersji zainspirował mnie do stworzenia czegoś podobnego, i masz rację to już 4 z serii BlackHawk, ale jest to mój ulubiony śmigłowiec, i jak znam życie jest to 4 odsłona i nie ostatnia i między innymi nie mogę się doczekać, kolejnej relacji z Twojego warsztatu Blackhawk 1:35. A jeśli chodzi o te poręcze to bywały i takie wersje i takie, bo znalazłem zdjęcia wersji Rescue zarówno z tymi poręczami jak i bez, nawet maszyn stojących obok siebie na lotniskowcu, bo z początku myślałem że jest to może jakaś zmiana wynikająca z rocznika, bo wiem że były dwa modele związane właśnie z rocznikiem produkcji ale chyba to jest tylko indywidualna interpretacja mechaników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 18 Maja 2014 Share Napisano 18 Maja 2014 Bardzo ciekawy model...ladnie wykonany..camo na ogonie swietnie się prezentuje. Gratuluję i czekam na ukończenie całego projektu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 18 Maja 2014 Autor Share Napisano 18 Maja 2014 Cały projekt już niebawem, właśnie ukończyłem UH-1N, jako zestaw do AH-1, (zdjęcia w galerii) i biorę się za pokład, na którym wszystkie będą stały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 19 Maja 2014 Share Napisano 19 Maja 2014 Piękna rzecz... Gratuluję. Krajanowi... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi