konrad444 Napisano 4 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2014 Dziś pobawiłem się trochę z olejami doszedł wash, zacieki i obicia ale to akurat akryle oraz stelaż pod plandekę. Jutro chyba kurzenie i może uda mi się z nim wyrobić do fiesty: Zapraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 4 Czerwca 2014 Share Napisano 4 Czerwca 2014 Właśnie jak działa ten efekt odprysków. Jak maskol czy lepiej? Pytam bo się zastanawiam nad zakupem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 4 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2014 Chyba lepiej nie jestem wstanie porównać z maskolem bo go nie używam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 4 Czerwca 2014 Share Napisano 4 Czerwca 2014 Ok to wrzuć jak to użyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 5 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2014 Trochę go przybrudziłem i mam trochę maneli do niego ale są na różnym etapie: Piszcie co myślice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 5 Czerwca 2014 Share Napisano 5 Czerwca 2014 Do tej pory tylko obserwowałem, ale w końcu coś napiszę. Wszystko byłoby OK gdyby nie pałąki pod plandekę. Wyglądają jakby były zrobione na "odwal się" i psują niestety cały efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 6 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2014 Model jak dla mnie skończony:banan:. Maskowania szyb nie zdejmowałem bo czekam na ewentualne sugestie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 6 Czerwca 2014 Share Napisano 6 Czerwca 2014 Konrad- popraw te pałąki. Zrób sobie szablon z płytki i na nim dźgnij takie same kształty pałąków. Poza tym są chyba za grube. (Na 99% są). Reczywiście psują efekt całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 6 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2014 Model skończony kilka zdjęć przed galerią która pojawi się póżniej. Model będzie możliwy do zobaczenia w weekend na warszawskiej fieście modelarskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 6 Czerwca 2014 Share Napisano 6 Czerwca 2014 A co z tymi pałąkami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 6 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2014 Jak coś to poprawie dopiero w przyszłym tygodniu. Dziś bym nie zdążył spieszyłem się z nim na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 6 Czerwca 2014 Super Moderator Share Napisano 6 Czerwca 2014 Na pace jest zdecydowanie zbyt czysto - daj mu pigmentu z odrobiną gipsu, dodaj trochę wody i aero trochę go opluj. No i towar na pace powinien być zgrupowany za przedziałem kierowcy (siły hamowania by go tam zepchnęły. Całość fajnie - tylko popraw pałąki :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 6 Czerwca 2014 Share Napisano 6 Czerwca 2014 Wpadnę w niedzielę, to oglądnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejon26 Napisano 7 Czerwca 2014 Share Napisano 7 Czerwca 2014 Właśnie coś takiego mi się maży na podstawce z Tiger I. Dzisiaj wpadnę na Fiestę podziwiać to cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejon26 Napisano 8 Czerwca 2014 Share Napisano 8 Czerwca 2014 Bardzo ładny model, na Fieście oglądałem i podziwiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 8 Czerwca 2014 Super Moderator Share Napisano 8 Czerwca 2014 Bardzo ładnie w tym oświetleniu! Z niecierpliwościa czekam na finałowa galerię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 8 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2014 Chrystian mówisz i masz: http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=43922&p=651167#p651167 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi