Super Moderator jawkers Napisano 12 Października 2007 Super Moderator Share Napisano 12 Października 2007 F-14A TOMCAT 1:72 Kitech Pudełko Instrukcja Kalkomania Wypraski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 13 Października 2007 Share Napisano 13 Października 2007 A jak linie podziału blach ?? wgłębne czy wypukłe ?? model wyglada identycznie jak Italerka czyli powinien mieć wypykłe.... A jak jest naprawdę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 13 Października 2007 Share Napisano 13 Października 2007 Trochę roboty z nim będzie miałem takiego samego ale D. i cały model do szlifowania z powodu grudek w fakturze... efekt powinien byc niezły... a linie wgłębne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 13 Października 2007 Autor Super Moderator Share Napisano 13 Października 2007 Dokładnie tak jak napisał Lucas HS linie podziału blach są wklęsłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 13 Października 2007 Share Napisano 13 Października 2007 Dzieki za odpowiedź !! jak mogę jeszcze pomarudzić to fajnie byłoby dać fotki na detale no i linie podziałowe Taka mała sugestia do IN-Boxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 13 Października 2007 Share Napisano 13 Października 2007 Koniecznie dodaj fotki na detale. Przymierzam sie do F-18 tej firmy i chciałbym wiedzieć czego sie mozna spodziewać.Revelle, jakoś nie mogę upolować. A F-18 minicraft za 39 pln, to poziom novo:-)) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
struna Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 Kurcze identyko Italerka ktora niedawno kleilem. Wypraski te same. Inna kalka. Pozdrawiam StRuNa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi