erolo2000 Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Zaje.isty kolego . Super weathering Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Ciszę się że się tutaj wkręciłeś. Sam pewnie widzisz że samoloty i czołgi to kompletnie inne modelarstwo - szcególnie jeżeli chodzi o zużycie pojazdu. Kilka sugestii. Do malowania bandazy na kołach kup sobię fabkę np. Tamiya XF-85 Black rubber. Czarne bandaze troszkę nienaturalnie na modelu wyglają. No i błocko mimo wszystko nie jest rewelacyjne. Ja ostatnio zrezygnowałem z błocenia modeli bo szkoda malunków. Najwyżej troszkę kurzu. Mam nadzieję że ruszasz wkrótce z kolejnym modelem w naszym dziale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polski_Czołgista Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 Ładny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 Wycisnąłeś z tego lichego modelu wszystko! Gratulacje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomaszDudek Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 Niezły model zrobiłeś z tego czegoś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desaxe Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 Dla mnie czołg wyjątkowo udany, a pogodowo-frontowe "męczenie materiału" bardzo mi przypadło do gustu Figurat ma troszkę minę jakby na amfie był, ale technika robienia im ryjków z czasem przyjdzie, polecam też figurki żywiczne bo dają bardziej naturalny efekt według mnie - no i czekam z niecierpliwością na kolejny model pełzający Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts