bazylms Napisano 28 Maja 2014 Napisano 28 Maja 2014 Ciszę się że się tutaj wkręciłeś. Sam pewnie widzisz że samoloty i czołgi to kompletnie inne modelarstwo - szcególnie jeżeli chodzi o zużycie pojazdu. Kilka sugestii. Do malowania bandazy na kołach kup sobię fabkę np. Tamiya XF-85 Black rubber. Czarne bandaze troszkę nienaturalnie na modelu wyglają. No i błocko mimo wszystko nie jest rewelacyjne. Ja ostatnio zrezygnowałem z błocenia modeli bo szkoda malunków. Najwyżej troszkę kurzu. Mam nadzieję że ruszasz wkrótce z kolejnym modelem w naszym dziale. Cytuj
Mierzu Napisano 30 Maja 2014 Napisano 30 Maja 2014 Wycisnąłeś z tego lichego modelu wszystko! Gratulacje! Cytuj
Desaxe Napisano 30 Maja 2014 Napisano 30 Maja 2014 Dla mnie czołg wyjątkowo udany, a pogodowo-frontowe "męczenie materiału" bardzo mi przypadło do gustu Figurat ma troszkę minę jakby na amfie był, ale technika robienia im ryjków z czasem przyjdzie, polecam też figurki żywiczne bo dają bardziej naturalny efekt według mnie - no i czekam z niecierpliwością na kolejny model pełzający Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi