mandrivecs Napisano 5 Czerwca 2014 Share Napisano 5 Czerwca 2014 (edytowane) Długo, bo ponad rok trwała walka z tą materią... Trwało to, trwało - ale w końcu dobrnąłem do końca... W pewnym momencie makinen zaproponował odkupienie modelu, bo chyba przestał wierzyć w powodzenie projektu... Ale w końcu doczekliśmy się galerii. Model to M1114 z oznaczeniami M1114 1SG's vehicle, A Company, 1 Battalion 325 PIR, 82nd ABN Falcon BDE, OEF, Afganistan, 2005. Lekko zmieniłem konfigurację oryginalnego pojazdu, tzn. dodałem koło zapasowe, osłonę balistyczą, wyrzutniki granatów dymnych, panele CIP na tylnych drzwiach oraz antenę DUKE. Ten konkretny pojazd nie miał tych elementów, ale widoczne są one na innych humvee należących do tej samej jednostki, więc biorąc pod uwagę "prawdę historyczną", ramy czasowe, modułowość humvee i to że wyposażenie załogi zmieniały bardzo często... wielkiego przestępstwa nie popełniłem, a przez to model jest ciekawszy :gut: Jak to u mnie - model przybrudzony/przykurzony tylko w minimalnym stopniu. Spowodowane jest to tym, że chcę jak najbardziej pokazać bryłę i szczegóły modelu, a mnie przykryć wszystko kurzem... Główne zestawy: Baza - BRONCO CB35080 - M1114 UP-ARMORED TACTICAL VEHICLE Waloryzacja - LEGEND Productions LF1218 - M1114 Detailing set (for Bronco) Kalki - ECHELON FINE DECALS T35022 - HUMVEES in Operation Iraqi Freedom & Operation Enduring Freedom Figurka - LEGEND Productions LF0120 - US Vehicle gunner Edytowane 30 Stycznia 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 5 Czerwca 2014 Share Napisano 5 Czerwca 2014 mi się bardzo podoba gratulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxDamageShot Napisano 5 Czerwca 2014 Share Napisano 5 Czerwca 2014 Super!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Czerwca 2014 Share Napisano 5 Czerwca 2014 Ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi