remek1220 Napisano 18 Czerwca 2014 Share Napisano 18 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 18 Czerwca 2014 Share Napisano 18 Czerwca 2014 Fajne kocięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 18 Czerwca 2014 Share Napisano 18 Czerwca 2014 Wygladaja szlachetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 18 Czerwca 2014 Share Napisano 18 Czerwca 2014 fajnie pomalowane ale pantera ma problemy z łączeniem kadłuba z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 18 Czerwca 2014 Share Napisano 18 Czerwca 2014 fajnie pomalowane ale pantera ma problemy z łączeniem kadłuba z przodu i to bardzo a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remek1220 Napisano 18 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2014 Dzięki za komentarze, panterę postaram się połatać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 18 Czerwca 2014 Share Napisano 18 Czerwca 2014 Ciekawie pomalowane modele , najbardziej podoba mi się tygrys .Jakiego koloru użyłeś jako piaskowy bo wygląda bardzo dobrze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remek1220 Napisano 18 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2014 Ciekawie pomalowane modele , najbardziej podoba mi się tygrys .Jakiego koloru użyłeś jako piaskowy bo wygląda bardzo dobrze ? Baza to dunkelgelb pactry,rozjaśniona dość mocno Light Flesh italeri. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Czerwca 2014 Share Napisano 18 Czerwca 2014 Malowanie ładne, budzenie mniej mi sie podoba, choć technicznie jest ok. Natomiast na obu modelach widać szpary na łączeniu przodu wanny z górną płytą pancerną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 19 Czerwca 2014 Share Napisano 19 Czerwca 2014 oba modele świetne, Tygrysek ma fajne ślady eksploatacji, kamuflaże są znakomite - jedynie kalki na wieży Pantery jakoś mi nie lezą ;) ogólnie znakomitości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remek1220 Napisano 19 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2014 Dziękuję za komentarze ,przy kolejnych projektach postaram się jeszcze bardziej.Wiem na co zwrócić bardziej uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 19 Czerwca 2014 Share Napisano 19 Czerwca 2014 Świetne obydwa Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi