ppu Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 Witam :P chciałem się przywitać bo to mój pierwszy post na forum i pierwszy model w życiu ;-) zapraszam do ogladania i oceniania choć wiem że wiele jest jeszcze do poprawy jest to dla mnie absolutnie kultowy samochód zaczęło się tak nawet jako golas bardzo mi się podobał tak wiem że nie ma osłon ale to specjalnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sushi79 Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 No nie jest źle jak na pierwszy model... Powodzenia z kolejnymi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polski_Czołgista Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 Piękny... piękny.... jak na pierwszy model to piękny.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppu Posted June 21, 2014 Author Share Posted June 21, 2014 powoli zaczynam Lancera evo VI ale to potrwa ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppu Posted June 21, 2014 Author Share Posted June 21, 2014 No nie jest źle jak na pierwszy model... Powodzenia z kolejnymi no skoro Ty tak mówisz to robi mi się ciepło na duszy od dawna śledzę Twoje prace i mogę tylko pogratulować umiejętności Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sushi79 Posted June 21, 2014 Share Posted June 21, 2014 jeśli Ci się uda to rozwierć trochę wydech i kapnij trochę czarnego do środka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppu Posted June 21, 2014 Author Share Posted June 21, 2014 jeśli Ci się uda to rozwierć trochę wydech i kapnij trochę czarnego do środka pomyślę o tym, ale tam jest środek pomalowany na srebrno czego za bardzo na fotach nie widać , w zasadzie to wcześniej był czarny ale jakoś mi to nie pasowało WRC i sadzomioty TDI więc pomalowałem na srebrno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rabbit666 Posted June 22, 2014 Share Posted June 22, 2014 chciałem się przywitać bo to mój pierwszy post na forum i pierwszy model w życiu ;-) Ja sceptycznie po swojemu - skoro to pierwszy model w życiu, to jakie masz inne doświadczenia które Ci pomogły? Zwyczajnie jak dla mnie model ciut za dobry, jak na pierwszy Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppu Posted June 23, 2014 Author Share Posted June 23, 2014 Ja sceptycznie po swojemu - skoro to pierwszy model w życiu, to jakie masz inne doświadczenia które Ci pomogły? Zwyczajnie jak dla mnie model ciut za dobry, jak na pierwszy Pozdrawiam to co napisałeś bardzo mi schlebia i dziękuje a historia prosta jak drut : od zawsze lubowałem się w motoryzacji a szczególnie w rajdach, i pomyślałem żeby sobie taki model złożyć ( nigdy nie interesowałem sie szczególnie modelarstwem, bo jakoś składanie samolotów czołgów itd by mnie na pewno tak nie porwało ) , ale mam kumpla który jest modelarzem i przez niego poznałem właściciela sklepu modelarskiego, przy zakupię rozmawiam ze sprzedawcą i mówie "o super że model jest wytłoczony z niebieskiego plastiku - to nie trzeba będzie go malować " , chłopaki w sklepie zabili mnie śmiechem i powiedzieli jedno zadanie które zaważyło na wszystkim " zanim zaczniesz i spieprzysz zerknij do neta zobacz jak to chłopaki robią i poczytaj fora i dzwoń jak czegoś nie będziesz ogarniał" no i wpadłem jak śliwka w kompot ... jak zobaczyłem jakie cudeńka robicie to postanowiłem się nie spieszyć, niektóre elementy lądowały po 3 razy w dot4 ale postanowiłem że zrobie to najlepiej jak umiem, choć wiem że wiele baboli zrobiłem ... było to wiele godzin czytania rożnych forów, dzwonienia pytania, próbowania, rzucania mięsem i robienia od nowa , ale nie ma co ukrywać że gdyby nie WY, Wasze porady które wyczytałem na tym i na innych forach i cudeńka jakie robicie, które działają niesamowicie dopingująco ten model wyglądał by jak zabawka z tesco dziękuje wszystkim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaweł Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 Witam, jaką farbą malowałeś karosrie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppu Posted July 13, 2015 Author Share Posted July 13, 2015 Gaweł sprayem Tamija TS chyba 50 ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRF Posted July 16, 2015 Share Posted July 16, 2015 Oj ładny, podoba się Dobrze że wybrałeś lakier TS-50 jest on idealnym odwzorowaniem lakieru subaru. Polerowałeś kastę czymś ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorotka Posted July 16, 2015 Share Posted July 16, 2015 I niech mi ktoś teraz powie, że pierwszy model nie może być dobry... Nie wiem czego bardziej gratulować? Modelu, czy podejścia do niego. W każdym bądź razie i jedno i drugie bardzo mi się podoba. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRF Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Ojoj przednia lewa opona na odwrót założona. Przełóż ją i jeszcze warto było by je wyszlifować żeby pozbyć się śladu po łączeniu formy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikele Posted July 30, 2015 Share Posted July 30, 2015 22B zawsze na plus. Strasznie czysty jak na WRC, ale załóżmy, że to przed rajdem ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts