Drozdek Napisano 22 Czerwca 2014 Share Napisano 22 Czerwca 2014 Wraz z dwoma okrętami, których zdjęcia wrzuciłem jakiś czas temu, dostałem jeszcze komplet 6 samolotów w skali 1:350. Może i małe ale nabranie doświadczenia oraz relacja jakaś zawsze będzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drozdek Napisano 23 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2014 Niewielki postęp prac na linii produkcyjnej, jak narazie tylko kilka elementów posklejanych oraz przez cały lipiec nie będzie nic nowego w żadnym modelu z powodu praktyk studenckich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 23 Czerwca 2014 Share Napisano 23 Czerwca 2014 Niezwyczajna ciekawostka Oczywiście życzę odpowiedniej dozy cierpliwości i dokładności jaka w tej skali jest możliwa. Czy samolociki staną na jakimś okręcie? Proszę o podpowiedź, żeby w dziale [O] nie szukać po omacku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drozdek Napisano 23 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2014 Na chwilę obecną nie wiem, możliwe że w dalekiej przyszłości na Lotniskowcu Enterprise (karton) jak uda mi się go skończyć, bądź wcześniej jeśli uda mi się nabyć inny lotniskowiec w skali 1:350 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi