Marek Świderski Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 Widać, że jesteś "Młody" i jak na moje oko z tego forum przejrzałeś tylko stronę główną. Link z ciekawymi sklepami jest już w odpowiednim dziale (klik). Więc zanim następnym razem coś napiszesz (zamieścisz) na forum zadaj sobie proszę choć odrobinę trudu i sprawdź czy czasem jak mawia nasz kolega Majek "nie odgrzałeś starego kotleta". Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Października 2007 Share Napisano 22 Października 2007 marek_1101 czasem jak mawia nasz kolega Majek "nie odgrzałeś starego kotleta" Lub odpaliłeś mokrego kapiszona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 22 Października 2007 Share Napisano 22 Października 2007 www.skleptest.alpha.plTylko, że tam jakoś tak nie widzę modeli plastikowych... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 22 Października 2007 Super Moderator Share Napisano 22 Października 2007 A&M nic nie chcę mówić ale czy na tym forum widziałeś gdzieś modele kartonowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 22 Października 2007 Share Napisano 22 Października 2007 O to samo mi właśnie chodziło... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 23 Października 2007 Share Napisano 23 Października 2007 Jak dla mnie, caly ten watek jest ewidentna reklama i spamem. Nie potrzebnie sie koledzy wdaliscie w dyskusje. Młody Modelarz zarejestrowal sie, napisal jednego spamerskiego posta i zniknal. Wg mnie, temat kwalifikuje sie do usuniecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi