bazylms Napisano 2 Września 2014 Share Napisano 2 Września 2014 Myślę że tak, choć troszkę trudno ocenić bo to bardziej kleksy niż wieksza powierzchnia. Możesz jeszcze spróbować miksturę z pigmentów nabrać na pędzel i aero posiekać delikatnie. Zróżnicowanie tez trochę kolory. Próbuj dalej, może artystach ciekawe efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paranoid Napisano 3 Września 2014 Autor Share Napisano 3 Września 2014 Pigment został położony na jednym boku układu jezdnego modelu. Zastosowano Migowski Dry Mud z niewielkimi dodatkami w niektórych miejscach Light European Earth i Beach Sand. Wydaje mi się, że chyba nie jest źle, chyba troszkę jeszcze zastosować pigmentu na gąski, wózki jezdne i koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paranoid Napisano 9 Września 2014 Autor Share Napisano 9 Września 2014 Pobrudzono obie części kadłuba tanka. Mam nadzieję, że teraz już to lepiej wygląda. Odcień może się różnić na obu stronach ale to wina oświetlenia. Coś dać jeszcze? Na ostatnim zdjęciu smoczy Ha-Go wersja wczesna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Września 2014 Share Napisano 9 Września 2014 Budzenie fajne, jeszcze tylko trochę na wózki i wewnętrzne części kół napędowych i będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paranoid Napisano 19 Września 2014 Autor Share Napisano 19 Września 2014 Zgodnie z sugestią pigment umieszczony w tych miejscach. W sumie to jeszcze musi trochę podeschnąć, ale efekt, chyba nie będzie zły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paranoid Napisano 25 Września 2014 Autor Share Napisano 25 Września 2014 Koniec pracy zbliża się do modelu coraz większymi krokami. Jestem nawet całkiem zadowolony z efektu jaki uzyskałem. Do końca pozostał mi jeszcze jeden krok, pomalowanie wystającego peryskopu przy wieży, ten z trzema światłami zielonym, żółtym i czerwonym - to jakiś chowany sygnalizator czy co? Nie mogłem znaleźć informacji co to było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi