Yamato23 Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 Od jakiegoś czasu mam ochote na małą kolekcje pancerki 1/35. Na allegro znalazłem takie coś: pisze, że w aerografie jest dysza 0,2mm. Zastanawia mnie czy ta dysza nie jest zbyt mała do modeli w skali 1/35. Do kupienia jest także taki zestaw: W tym przypadku jest dysza 0,3mm. Pytam, bo na tym forum przeczytałem że dysza 0,2 mm dobra jest do modeli 1/72. Dzięki za wszelką pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 Aerograf do pancerki 1/35 .......a są inne aerografy do samolotów, pojazdów cywilnych itp? Przepraszam za złośliwość ale rozbroiłeś mnie pytaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dark2 Napisano 17 Października 2007 Share Napisano 17 Października 2007 to może kompromis - http://allegro.pl/item256303865_mar_zestaw_kompresor_ma_1000_aerograf_ew770_.html ten ma dyszę 0.25 (co prawda piszą inaczej w opisie aukcji, ale cóż). a o ew770 to pewnie masa postów... szukaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 17 Października 2007 Share Napisano 17 Października 2007 Witam Polecam EW770 ! Mam, świetna rzecz i w zupełności wystarcza ... przynajmniej mnie. Nie potrzebuje kosmicznie drogich azteków, pasche czy innych wynalazków! POLECAM ! Pozdrawiam S. - Krystian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 17 Października 2007 Share Napisano 17 Października 2007 Panowie, znowu drazycie temat, ktory jest walkowany doslownie kilka watkow nizej: viewtopic.php?t=981 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yamato23 Napisano 17 Października 2007 Autor Share Napisano 17 Października 2007 Ma to być mój pierwszy aerograf i może wystarczający dla początkującego bedzie ten za 330zł (wygląda na troche mniej skomplikowany i jest teńszy)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dark2 Napisano 17 Października 2007 Share Napisano 17 Października 2007 i co za 2 miesiące będziesz szukał następnego...?? to pierwsza dziewczyna też może być ładna inaczej...?? looknij w link podany wyżej ..użyj szukajki...naprawdę powiedziano dużo w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 18 Października 2007 Share Napisano 18 Października 2007 Witam Polecam EW770 ! Mam, świetna rzecz i w zupełności wystarcza ... przynajmniej mnie. Nie potrzebuje kosmicznie drogich azteków, pasche czy innych wynalazków! POLECAM ! Pozdrawiam S. - Krystian. Mam ten Aerograf! Mimo że nie używałem go jeszcze bo nie mam kompresora. To popieram zdanie kolegi Krystiana . Słyszałem o nim wiele dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Października 2007 Share Napisano 25 Października 2007 Ja ze swojej strony moge polecić pseudoiwate od firmy Fachowiec.Jest to sprzęt bardzo dobry.Wytrzymały,niekłopotliwy i nieskomplikowany w konserwacji.Inną sprawą są umiejętności modelarza.Ktoś moze sobie kupić paasche czy payo za krocie a i tak modele mogą mu wychodzić przeciętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryq Napisano 2 Listopada 2007 Share Napisano 2 Listopada 2007 Witam! Mam problem w wyborze aerografu. Chciałem malować cienkie paski "z ręki" ale moim nie da się. Zastanawiam się jaki mam kupić ale w rozsądnej cenie (do 200zł) a do tego kompresor MA-1000. Widziałem że chwalony jest EW770. Czy warto go kupić ? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi