Praetorian Napisano 9 Lutego 2007 Share Napisano 9 Lutego 2007 No na tej fotce już coś widać, aleeee.... Jak na żywo nie zobaczę, to nie będę wiedział w jakim stopniu, bo żadna fotka efektu nie odda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 Witam Modelik bardzo ładnie ci wyszedł w efekcie końcowym.A co do zapezpieczenia zgodzę się z Andrzejem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 No Tornado spisałeś sie kolejny raz mugłbyś go teraz wystawić wiesz mi i odrazu pierwsze miejsce za niego naprawde jest wspaniały. A jaki łączny koszt całego zestawu wyszedł ci ze wszystkim modelami i farbami duże co??? jak to nie tajemnica czy mugłbyś zdradzić pozdrawiam Wojtek T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 Wojtek, zlituj sie i pisz po POLSKU, dobrze? Wiesz co to jest przecinek i kropka? Moze jakis slownik ortograficzny sobie jeszcze zorganizuj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 19 Lutego 2007 Autor Share Napisano 19 Lutego 2007 A jaki łączny koszt całego zestawu wyszedł ci ze wszystkim modelami i farbami duże co??? jak to nie tajemnica czy mugłbyś zdradzić pozdrawiam Wojtek T dokładnie nie pamiętam, modele kupowałem oddzielnie na ebayu. Oceniam że na modele wchodzące w skład zestawu łącznie z kosztami przlewu i wysyłki wydałem w granicach 700 zł. Dodatki, farby i kleje to kolejne 100 - 150 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi