Praetorian Napisano 9 Lutego 2007 Napisano 9 Lutego 2007 No na tej fotce już coś widać, aleeee.... Jak na żywo nie zobaczę, to nie będę wiedział w jakim stopniu, bo żadna fotka efektu nie odda Cytuj
iraz Napisano 15 Lutego 2007 Napisano 15 Lutego 2007 Witam Modelik bardzo ładnie ci wyszedł w efekcie końcowym.A co do zapezpieczenia zgodzę się z Andrzejem. Pozdrawiam Cytuj
Wojtek Tul Napisano 19 Lutego 2007 Napisano 19 Lutego 2007 No Tornado spisałeś sie kolejny raz mugłbyś go teraz wystawić wiesz mi i odrazu pierwsze miejsce za niego naprawde jest wspaniały. A jaki łączny koszt całego zestawu wyszedł ci ze wszystkim modelami i farbami duże co??? jak to nie tajemnica czy mugłbyś zdradzić pozdrawiam Wojtek T Cytuj
Majek Napisano 19 Lutego 2007 Napisano 19 Lutego 2007 Wojtek, zlituj sie i pisz po POLSKU, dobrze? Wiesz co to jest przecinek i kropka? Moze jakis slownik ortograficzny sobie jeszcze zorganizuj? Cytuj
tornado Napisano 19 Lutego 2007 Autor Napisano 19 Lutego 2007 A jaki łączny koszt całego zestawu wyszedł ci ze wszystkim modelami i farbami duże co??? jak to nie tajemnica czy mugłbyś zdradzić pozdrawiam Wojtek T dokładnie nie pamiętam, modele kupowałem oddzielnie na ebayu. Oceniam że na modele wchodzące w skład zestawu łącznie z kosztami przlewu i wysyłki wydałem w granicach 700 zł. Dodatki, farby i kleje to kolejne 100 - 150 zł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi