Kamil K. Napisano 5 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Witam, Wash zrobiony. Właśnie sobie obijam i lekko pordzewiam model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 6 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2014 Dalsze prace - odpryski i rdza. Tu siłą rzeczy skupiłem się głównie na pace, jako tej najintensywniej użytkowanej. Odpryski to mieszanka Chipping Color AK z RotBraun i czarną Pactrą, te jasne z kolei to jakaś tam zieleń i biel, punktowo sama biel. Rdza to... rdza produkcji AK, rozcieńczana benzynką i kładziona w różnych proporcjach małym pędzelkiem. Szoferka i Bofors, to zmiany kosmetyczne, ale dla porządku wklejam po jednym zdjęciu: Nie mogłem się też powstrzymać i złożyłem sobie wszystko do kupy. Jak widać wynalazłem ze szpargałów jeszcze trochę bambetli. Wystarczy pomalować. Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 9 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2014 Witam, Model praktycznie gotowy do ostatecznego brudzenia i szeroko pojętej "wykończeniówki". :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 10 Sierpnia 2014 Share Napisano 10 Sierpnia 2014 Bardzo porządny warsztat. Obsługa ożywiła by cały projekt. Obserwuję dalej. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 10 Sierpnia 2014 Share Napisano 10 Sierpnia 2014 Bardzo dobrze Ci to wychodzi, ciekawy pojazd i fajne wykonanie. Czekam na efekt finalny i jakąś podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi