Sargath Napisano 17 Lipca 2014 Share Napisano 17 Lipca 2014 Witam. Na początek pragnę powitać wszystkich użytkowników tego forum - jest to mój pierwszy post. Jest to również mój pierwszy model - eksperymentalny, na którym uczyłem się "fachu" ;) Jeszcze daleka droga przede mną, ale dzięki temu modelowi i tak sporo się nauczyłem. Czekam na sugestie co można poprawić, co zrobić lepiej, żeby kolejne modele były coraz lepsze. Zapraszam do oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 17 Lipca 2014 Share Napisano 17 Lipca 2014 Jestem pod bardzo pozytywnym wrażeniem.Gratulacje. Lubię takie proste, czysto wykonane modele, chociaż zdjęcia mi się mocno nie podobają ze względu na małą głębię ostrości. Z czysto technicznego punktu widzenia, to widzę problem przy oszkleniu kabiny pilotów. Jeśli zdecydowałeś się na kalkomanię, to warto było wyszpachlować brzegi na gładko, masz tam mały próg, który odejmuje punkty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drozdek Napisano 17 Lipca 2014 Share Napisano 17 Lipca 2014 Niebieską farbę na "brzuchu" kładłeś pędzlem, tak? Jeśli dobrze przypuszczam to powiem tylko, że lekko widać na pierwszym zdjęciu pod napisem "british airways" a jeśli aerografem malowałeś to następnym razem pamiętaj o dokładniejszym doklejeniu taśmy maskującej. Chyba, że to wina zdjęć i w rzeczywistości wygląda czysto i równo. Model mi się bardzo podoba i czekam na kolejne Twoje "wybryki". Przy okazji zapraszam do obejrzenie moich modeli. Co prawda też jestem amatorem ale jak będę umiał to postaram się pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holikpzl Napisano 17 Lipca 2014 Share Napisano 17 Lipca 2014 Bardzo fajna A319stka na pewno będę na twój model zerkał kiedy będe budował swojego,ale ciekawe kiedy to nastąpi bo już od dwóch lat się za niego zabieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sargath Napisano 17 Lipca 2014 Autor Share Napisano 17 Lipca 2014 Dzięki za pozytywne opinie ;) Brzuch malowałem sprayem Revella, ale miałem z nim małe przejścia - cały lakier był ściągany i kładziony na nowo. Ucierpiały na tym linie podziału no ale cóż, mam nauczkę na przyszłość. Następny mój model to 767 KLMu od Revella, perełka ;) Zaczynam po urlopie i rozważam założenie warsztatu na forum. Liczę, że tym razem wyjdzie to dużo lepiej bo zależy mi na tym modelu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi