Stojkovic Napisano 26 Lipca 2014 Share Napisano 26 Lipca 2014 Postanowiłem ukończyć prace nad modelem umieszczając go na winietce z figurką. Efekty poniżej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Stig Napisano 26 Lipca 2014 Share Napisano 26 Lipca 2014 Fajnie zrobiony,podoba mi się brudzenie i obicia.Trochę słabo go spasowałeś po bokach widać szpary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 26 Lipca 2014 Autor Share Napisano 26 Lipca 2014 Dzięki za komentarz, niestety blaszaki nie dokońca się spasowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Stig Napisano 26 Lipca 2014 Share Napisano 26 Lipca 2014 niestety blaszaki nie dokońca się spasowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 30 Lipca 2014 Autor Share Napisano 30 Lipca 2014 Zapomniałem dodać, że model dostępny będzie do obejrzenia na żywo już 6 - 7 wrześnie na festiwalu w Jaworznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 3 Sierpnia 2014 Share Napisano 3 Sierpnia 2014 Fajny fajny Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi