raddosnyy Napisano 18 Października 2007 Share Napisano 18 Października 2007 Witam;) Przedstawiam Wam mój drugi w karierze model - Sherman Mk III z dragona ;) Model robiony prosto z pudła, czyli ze wszystkiego co Dragon dołączył, w tym również duża blaszka fototrawiona, m.in z błotnikami ;) Malowany farbkami Pactra i olejami artystycznymi, kurzony suchymi pastelami ;) Kalki trochę mi w nim "nie siadły" i trochę się odróżniają, jednak jak na 2-gi model myślę że jest OK ;) Słowa krytyki na pewno będą i przyjmę je z miłą chęcią, gdyż zmobilizuje mnie to do tego, by następny model był jeszcze lepszy;) Hmmm... Musze mu jeszcze obicia dodać :P Jak zrobię to będą nowe fotki;) Podziękowania dla Kornika za konsultacje i porady podczas malowania mojego modelu oraz dla Timiego za fotki;) A teraz fotki: Jakby były pytania to piszcie:P Pozdro i oyasumi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunspot Napisano 18 Października 2007 Share Napisano 18 Października 2007 Fajnie to Ci wyszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wladek Napisano 18 Października 2007 Share Napisano 18 Października 2007 Model bardzo ładny Nie wydaje ci sie że włazy od wewnątrz powinny być pomalowane na biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 18 Października 2007 Share Napisano 18 Października 2007 Model bardzo ładny Nie wydaje ci sie że włazy od wewnątrz powinny być pomalowane na biało Środek tanku co prawda był biały ale włazy już nie (łatwy znak rozpoznawczy dla samolotów) A tak po za tym fajny modelik raosnyy 5/6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 18 Października 2007 Share Napisano 18 Października 2007 Jak na drugi model, to bardzo dobrze wygląda, oczywiście pomijając kalkomanie. Plus za ciekawy kamuflaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 18 Października 2007 Share Napisano 18 Października 2007 Powtórzę po raz kolejny. Jestem z Ciebie bardzo zadowolony. Nie znam zbyt wielu osób, które tak zrobiłyby drugi model w karierze. Kalki co prawda mogłyby wyglądać lepiej ale i tak nie ma tragedii. Dodaj jeszcze obicia i będzie miód. Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JamesA Napisano 18 Października 2007 Share Napisano 18 Października 2007 Jak ja lubię Shermany ) Inne alianckie zresztą też. Mój pierwszy model to był Sherman, więc już masz moją sympatię, że tak powiem:) Może warto pomyśleć o plamach koło wlewów paliwa, a może są, tylko nie widać ich na zdjęciach. I mam pytanie odnośnie narzędzi. Czy na pustyni nie ulegają one np. korozji. Pytam, bo u CIEBIE są jak "nówki", a ja swoją drogą przymierzam się do "Matildy", więc mi się też ta informacja przyda. pozdrawiam i gratuluję modelu JamesA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 10 Października 2012 Share Napisano 10 Października 2012 Dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 10 Października 2012 Share Napisano 10 Października 2012 Wg mnie kalki nie za bardzo ci wyszły, oraz aluminiowe narzędzia. I jeszcze ta mania pokazywania otwartych włazów z który wieje pustką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Października 2012 Share Napisano 10 Października 2012 Dla mnie bombaNiezły archeolog z ciebie - pięcioletni wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi