makinen Napisano 10 Sierpnia 2014 Share Napisano 10 Sierpnia 2014 Przednie koło jest rownież w kolorze kamuflażu. Czy to kolejny etap pracy nad modelem? Nie rozumiem Twojego podejścia- gąsienice malujesz osobo obie strony. Nałożone gąsienice, a koła niepomalowane... To nie sa powierzchnie jak dach hali fabrycznej, żeby rozkładać prace na "etapy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 10 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2014 Przednie koło jest rownież w kolorze kamuflażu. Czy to kolejny etap pracy nad modelem? Nie rozumiem Twojego podejścia- gąsienice malujesz osobo obie strony. Nałożone gąsienice, a koła niepomalowane... To nie sa powierzchnie jak dach hali fabrycznej, żeby rozkładać prace na "etapy" Dziękuje , pomaluje je jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 12 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2014 Bonjour! Domalowałem koła i detale , zrobiłem washa i chipping. Obicia robiłem gąbką kuchenną i German Camouflage Black Brown od Valejjo. Wash to ciemny brąz + WS. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 12 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2014 Witam! Jako ,że błotko skończone ogłaszam ,że model został ukończony . Dziękuje wszystkim pomagającym i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi