makinen Napisano 10 Sierpnia 2014 Napisano 10 Sierpnia 2014 Przednie koło jest rownież w kolorze kamuflażu. Czy to kolejny etap pracy nad modelem? Nie rozumiem Twojego podejścia- gąsienice malujesz osobo obie strony. Nałożone gąsienice, a koła niepomalowane... To nie sa powierzchnie jak dach hali fabrycznej, żeby rozkładać prace na "etapy" Cytuj
Dżejrosz Napisano 10 Sierpnia 2014 Autor Napisano 10 Sierpnia 2014 Przednie koło jest rownież w kolorze kamuflażu. Czy to kolejny etap pracy nad modelem? Nie rozumiem Twojego podejścia- gąsienice malujesz osobo obie strony. Nałożone gąsienice, a koła niepomalowane... To nie sa powierzchnie jak dach hali fabrycznej, żeby rozkładać prace na "etapy" Dziękuje , pomaluje je jak najszybciej. Cytuj
Dżejrosz Napisano 12 Sierpnia 2014 Autor Napisano 12 Sierpnia 2014 Bonjour! Domalowałem koła i detale , zrobiłem washa i chipping. Obicia robiłem gąbką kuchenną i German Camouflage Black Brown od Valejjo. Wash to ciemny brąz + WS. Pozdrawiam! Cytuj
Dżejrosz Napisano 12 Sierpnia 2014 Autor Napisano 12 Sierpnia 2014 Witam! Jako ,że błotko skończone ogłaszam ,że model został ukończony . Dziękuje wszystkim pomagającym i pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi