Sudus Napisano 2 Sierpnia 2014 Napisano 2 Sierpnia 2014 Witam ! Jako,że nauczyłem się dodawania zdjęc pragnę przedstawic mój jakiś czas temu ukończony model. Nic szczególnego ale zawsze coś Jak zwykle "z pudła" z małymi uzupełnieniami. Do środka włożyłem kokpit Ariesa który dawno,dawno temu udało mi się kupic za rozsądną cenę a uzbrojenie zaczerpnąłem z modeli MiG`a -21 Eduard`a ( których kilka posiadam ) Model w malowaniu z 34 Pułku Lotnictwa Myśliwskiego - Gdynia Babie-Doły w 1994 r. Kalkomanie wykorzystane to Hi-Decal a fabry użyte do malowania to Aluminium Pactry. Całośc pokryta lakierem bezbarwnym błyszczącym też Pactry. Pozdrawiam Piotr I z modelem który długo bardzo długo ( 8 lat) czekał na dokończenie. Ale wyszło mu to tylko na dobre gdyż tez dostał uzbrojenie z zestawu Eduarda. Kalkomanie z zeszytu Kagero. I cała moja "kolekcja" ołówków Cytuj
Super Moderator Reflect Napisano 7 Sierpnia 2014 Super Moderator Napisano 7 Sierpnia 2014 Bardzo fajne! Przy takiej kolekcji, może by było jakaś fajna podstawkę zrobić (pas startowy) Pozdrawiam Christian Cytuj
mig Napisano 8 Sierpnia 2014 Napisano 8 Sierpnia 2014 Bardzo ładne. _____________________________________________________________ Na warsztacie: Po-2 - ICM 1/72 TK-3 - Ftf 1/72 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi