Sudus Napisano 2 Sierpnia 2014 Share Napisano 2 Sierpnia 2014 Witam ! Jako,że nauczyłem się dodawania zdjęc pragnę przedstawic mój jakiś czas temu ukończony model. Nic szczególnego ale zawsze coś Jak zwykle "z pudła" z małymi uzupełnieniami. Do środka włożyłem kokpit Ariesa który dawno,dawno temu udało mi się kupic za rozsądną cenę a uzbrojenie zaczerpnąłem z modeli MiG`a -21 Eduard`a ( których kilka posiadam ) Model w malowaniu z 34 Pułku Lotnictwa Myśliwskiego - Gdynia Babie-Doły w 1994 r. Kalkomanie wykorzystane to Hi-Decal a fabry użyte do malowania to Aluminium Pactry. Całośc pokryta lakierem bezbarwnym błyszczącym też Pactry. Pozdrawiam Piotr I z modelem który długo bardzo długo ( 8 lat) czekał na dokończenie. Ale wyszło mu to tylko na dobre gdyż tez dostał uzbrojenie z zestawu Eduarda. Kalkomanie z zeszytu Kagero. I cała moja "kolekcja" ołówków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 7 Sierpnia 2014 Share Napisano 7 Sierpnia 2014 Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 7 Sierpnia 2014 Super Moderator Share Napisano 7 Sierpnia 2014 Bardzo fajne! Przy takiej kolekcji, może by było jakaś fajna podstawkę zrobić (pas startowy) Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 8 Sierpnia 2014 Share Napisano 8 Sierpnia 2014 Bardzo ładne. _____________________________________________________________ Na warsztacie: Po-2 - ICM 1/72 TK-3 - Ftf 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi