Adamerio Napisano 8 Sierpnia 2014 Share Napisano 8 Sierpnia 2014 Witam, tak jak w temacie poszukuję zdjęć/planów pokazujących spód TKS - chodzi mi szczególnie o przebieg i ułożenie śrub bądź jakichś klapek/włazów jeśli takowe występowały. Znalazłem 2 zdjęcia na stronie republiki jednak są zrobione pod kątem i nic z nich nie można wyczytać Jeśli ktoś by miał namiary na jakąś stronkę pokazującą boki pojazdu i przebieg i umiejscowienie śrub za układem jezdnym(cały dół pod błotnikami) to również byłbym niezmiernie wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 8 Sierpnia 2014 Share Napisano 8 Sierpnia 2014 Planów nie posiadam jedynie dwa swoje zdjęcia ,które zrobiłem w Muzeum Wojska Polskiego,może coś ci powiedzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 9 Sierpnia 2014 Share Napisano 9 Sierpnia 2014 Kilka zdjęć TKS Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 8 Marca 2017 Share Napisano 8 Marca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi