hiwis Napisano 12 Sierpnia 2014 Share Napisano 12 Sierpnia 2014 Bardzo fajny modelik ICM-a Na razie solo, jakieś drobne poprawki w przyszłości już na diioramce/podstawce: Dzięki za uwagę. Pozdrawiam. Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 12 Sierpnia 2014 Share Napisano 12 Sierpnia 2014 Gratulacje, bardzo mi się podoba, fajny pojazd i z tego co widzę o niebo lepszy od Dragona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 12 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2014 Dzięki Nie wiem czy lepszy od Dragona bo takowego nie robiłem, oglądałem tylko inboxy. Część detali może dokładniejsza w smokowym ale siatka odlana z plastiku (w ICM-ie to blaszka) no i cena: Dragon 55-60 zł, ICM ok. 25zł , a ja swojego upolowałem za 12 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 13 Sierpnia 2014 Share Napisano 13 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekPz Napisano 13 Sierpnia 2014 Share Napisano 13 Sierpnia 2014 ja swojego upolowałem za 12 zł Dzie!?? ps. ma wnętrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 13 Sierpnia 2014 Share Napisano 13 Sierpnia 2014 ładny maluch, nie miał sprzętu saperskiego przypadkiem? zrób mu jeszcze kawałek świata i będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 13 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2014 Dzięki Panowie Dzie!?? ps. ma wnętrze? Przez przypadek znalazłem w sklepie zabawkowym w Krakowie - w uszkodzonym pudełku i przeceniony. Wnętrza brak. ładny maluch, nie miał sprzętu saperskiego przypadkiem? zrób mu jeszcze kawałek świata i będzie super. Miał tylko łopatę, może jeszcze dołożę;. Podstawka w drodze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 13 Sierpnia 2014 Share Napisano 13 Sierpnia 2014 Bardzo fajny modelik ICM-a Marcinie- masz rację... chyba uśmiechnę się do swojego... Pod tę otwartą osłonę wciśniesz jakiegoś człekokształtnego" A propos... skąd masz kamuflaż? Na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 13 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2014 Bardzo fajny modelik ICM-a Marcinie- masz rację... chyba uśmiechnę się do swojego... Pod tę otwartą osłonę wciśniesz jakiegoś człekokształtnego" A propos... skąd masz kamuflaż? Na razie Polecam - bardzo przyjemny, świetnie spasowany modelik, chyba też się pokuszę o jeszcze jednego - w ofercie mają 261. 222, 223. Osłona podniesiona właśnie dla kukiełki. A kamuflaż to taka bardziej dowolna interpretacja - tego konkretnego pojazdu w takim nie znalazłem, ale podobne, więc ... nie jestem aż takim "modelarskim purystą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 14 Sierpnia 2014 Share Napisano 14 Sierpnia 2014 Bardzo fajny modelik. Eleganckie malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 8 Lutego 2016 Autor Share Napisano 8 Lutego 2016 Jak to określił kolega Andrzej_LK - "dałem mu kawałek świata": Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 12 Lutego 2016 Share Napisano 12 Lutego 2016 Fajnie Ci wyszedł. Dioramka ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi