bartek532 Napisano 13 Sierpnia 2014 Share Napisano 13 Sierpnia 2014 Witam. Chciałbym się dowiedzieć, czy na tym forum robi ktoś kalkomanie na zamówienie. Zapewne tak, dlatego chciałbym wiedzieć, jak wygląda cenowo taka przyjemność. Wiem, że to zależy od modelu, ilości i wielkości kalek. Na razie pytam orientacyjnie, chcę się zapoznać z tym lepiej, dopiero później będę działał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 13 Sierpnia 2014 Share Napisano 13 Sierpnia 2014 Witam. Chciałbym się dowiedzieć, czy na tym forum robi ktoś kalkomanie na zamówienie. Zapewne tak, dlatego chciałbym wiedzieć, jak wygląda cenowo taka przyjemność. Wiem, że to zależy od modelu, ilości i wielkości kalek. Na razie pytam orientacyjnie, chcę się zapoznać z tym lepiej, dopiero później będę działał. Jest kilka firm. Ja robiłem w Melius Manu. Jestem zadowolony. Ogłaszali sie na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek532 Napisano 13 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2014 Dzięki!! Właśnie do nich napisałem, czekam za cennikiem, który mają mi podesłać. Ale czekam jeszcze na inne propozycję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Podobne pytanie. Czy można gdzieś kupić kalkomanie przedstawiające deski? Widziałem, że są arkusze z maskowaniami, ale takich nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi