Alex976 Napisano 14 Sierpnia 2014 Share Napisano 14 Sierpnia 2014 Mój pierwszy czołg, pierwsze przygody z modulacją. Mogłem się wyżyć brudzeniem za czyste samoloty Nie miałem pomysłu co jeszcze mogę poprawić, dodać, więc jest jaki jest. Zrobię mu jeszcze małą podstawkę. A teraz galeria... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 14 Sierpnia 2014 Share Napisano 14 Sierpnia 2014 Witaj. Dopracowałbym to błoto, dodał trochu zacieków na wieży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Sierpnia 2014 Share Napisano 14 Sierpnia 2014 Mnie się podoba. P.S. Czyw dziale lotnictwa jest jakaś draka ze tylu się tutaj lotników pokazało . Oczywiście cieszy mnie ten fakt niezmiernie, bo naprawdę ładne modele tutaj pokazujecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 14 Sierpnia 2014 Share Napisano 14 Sierpnia 2014 Mnie też bardzo podoba się Twój teciak Czekam na podstawkę. Pozdrawiam. Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 16 Sierpnia 2014 Share Napisano 16 Sierpnia 2014 Powiem tak. Dół bardzo fajny, góra z innej bajki. Jakby dopiero co wstawiono w kadłub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reytan Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Fajny, też się do takiego przemierzam A wnętrze ma urządzone? Bo ten zestaw to jak się nie mylę ze środkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Raczej wszystkie HB w tej skali maja wnetrze Co do modelu bardzo mi sie podoba szkoda ze nie pokusiles sie o wspomniane wnetrze. Calosc na jak najbardziej na plus jedynie zbiorniki paliwa troszke jednolite I brak szkla w lapce mozna by bylo poprawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 25 Sierpnia 2014 Share Napisano 25 Sierpnia 2014 Mi się podoba. Można by tu i tam co nico oprawić ale ogólnie prezentuje się dobrze. Jeśli chodzi o poprawki to coś mi się wydaje, że jarzmo działa założyłeś do góry nogami, stąd szczelina pod górną osłoną jarzma natomiast dołem patrząc z boku trochę wystaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi