patrix94 Napisano 18 Sierpnia 2014 Share Napisano 18 Sierpnia 2014 Witam wszystkich! Mimo, że nie skończyłem jeszcze ISU-152 (kiedyś skończę), wziąłem na warsztat kolejny model. W pudle jest sporo dodatków, zamierzam także wykorzystać niektóre elementy, które zostały mi z Jagdpanzera. Póki co złożyłem i pomalowałem kolorem bazowym bryłę, a także kilka innych elementów. Zamierzam wykonać kamuflaż trójkolorowy, mam nadzieję, że uda mi się go wykonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 18 Sierpnia 2014 Share Napisano 18 Sierpnia 2014 Zasiadam i podglądam. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 18 Sierpnia 2014 Share Napisano 18 Sierpnia 2014 Kolejny pojazd Powstania Warszawskiego - tyle tylko że w armii niemieckiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 19 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2014 Kamuflaż wzorowany na tym http://img692.imageshack.us/img692/144/brummbar1945germany.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiloss Napisano 19 Sierpnia 2014 Share Napisano 19 Sierpnia 2014 Tylko ten brąz powinien być chyba bardziej czerwony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojt1 Napisano 19 Sierpnia 2014 Share Napisano 19 Sierpnia 2014 Hej.Ciezko ocenic nasycenie kolorow z zadanej grafiki.Generalnie wszystkie kolory plowieja w kurzu i syfie,wiec ... Tylko farba powinna chyba troche lepiej kryc. Pozdrawiam i czekam postepow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 19 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2014 Muszę przyznać, że niektóre słabiej pokryte farbą miejsca zauważyłem dopiero w momencie robienia zdjęć na zewnątrz. Poprawię to przy okazji wykonywania kamuflażu bocznych osłon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi