erolo2000 Napisano 23 Sierpnia 2014 Napisano 23 Sierpnia 2014 Witajcie wyjadacze . Prezentuje ukończony 2 dni temu zestaw od Dragona . Przydział: S.Pz.Abt. 506 Ukraina 1944 . Malowany pędzlami jak to u mnie bywa ;) . Pare fotek z "roboty" I gotowy Set : Cytuj
erolo2000 Napisano 24 Sierpnia 2014 Autor Napisano 24 Sierpnia 2014 Lepsze foty? - Eksperymentuje z tym tłem, światłem bo zawsze mi sie obrywało za nie , ale obiecuję WYKŁADZINA will never come back P.S. Foty bez photo shopa i innych wynalazków. Cytuj
JacekPz Napisano 25 Sierpnia 2014 Napisano 25 Sierpnia 2014 Lepsze foty? - Eksperymentuje z tym tłem, światłem bo zawsze mi sie obrywało za nie , ale obiecuję WYKŁADZINA will never come back klasa, dunkelgelb z jakiej firmy?! kubelwagen mi się podoba, dasz więcej fotek? Cytuj
erolo2000 Napisano 25 Sierpnia 2014 Autor Napisano 25 Sierpnia 2014 Dzięki - trochę się namęczyłem z tymi "gratami", mistrzem bazylem niestety nie jestem Tło widzę się znowu niepodoba ... No fotek więcej raczej nie będzie ...jeśli chodzi o ten Set ;) Co do koloru to używam tylko i wyłącznie farb Pactry ale lekko rozjaśniam sporo rozcieńczam wodą i rozcienczalnikiem Pactry 3 warstwy daję - a dopiero potem olejami royal tales kończę "malowanie / brudzenie". Cytuj
bazylms Napisano 25 Sierpnia 2014 Napisano 25 Sierpnia 2014 Tło robi postępy. Już całkiem dobrze widać modele. Dla mnie skala za duża, więc i oceniać trudno. A do mistrzów to mi jeszcze daleko, he, he. Cytuj
erolo2000 Napisano 25 Sierpnia 2014 Autor Napisano 25 Sierpnia 2014 Dzięki Krzysztof-ie za "mały" pozytyw odnośnie tła...choć tło dużo łatwiejsze było do "wykonania" porównując do tych modeli Cytuj
bazylms Napisano 25 Sierpnia 2014 Napisano 25 Sierpnia 2014 Chodziło mi o to że modele w twojej skali dla mnie są ok (ty zresztą zrobiłeś dużo aby wyglądały lepiej niż te na poczatku). Sam na pewno w tej skali lepszego bym nie zrobił. Cytuj
taltos1 Napisano 25 Sierpnia 2014 Napisano 25 Sierpnia 2014 Lepsze foty? - Eksperymentuje z tym tłem, światłem bo zawsze mi sie obrywało za nie , ale obiecuję WYKŁADZINA will never come back Oj lepsze, teraz normalnie coś widać. A modele bardzo ok Pozdrawiam Cytuj
hiwis Napisano 25 Sierpnia 2014 Napisano 25 Sierpnia 2014 Fajny Tygrysek i Kubelek, ładnie złożony i pomalowany. Ja pewnie bardziej bym go styrał i upaprał ale ponieważ nie robisz dioramek/podstawek pod modele to taki jest OK - lekko przybrudzony. No i fotki duuużo fajniejsze Pozdrawiam Marcin P.S. Fajne kamo zapałki Cytuj
erolo2000 Napisano 25 Sierpnia 2014 Autor Napisano 25 Sierpnia 2014 Fajna zabawa była z tym Kibelwagenkiem . Szkrab składa sie aż z 45 części a Tygrys mimo swej kilkukrotnej przewagi gabarytowej jedynie z 75. P.S. Zapałka prosto z pudełka wydawała mi się jakas taka nijaka , bez wyrazu stąd to camo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi