erolo2000 Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Witajcie wyjadacze . Prezentuje ukończony 2 dni temu zestaw od Dragona . Przydział: S.Pz.Abt. 506 Ukraina 1944 . Malowany pędzlami jak to u mnie bywa ;) . Pare fotek z "roboty" I gotowy Set : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 24 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Lepsze foty? - Eksperymentuje z tym tłem, światłem bo zawsze mi sie obrywało za nie , ale obiecuję WYKŁADZINA will never come back P.S. Foty bez photo shopa i innych wynalazków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekPz Napisano 25 Sierpnia 2014 Share Napisano 25 Sierpnia 2014 Lepsze foty? - Eksperymentuje z tym tłem, światłem bo zawsze mi sie obrywało za nie , ale obiecuję WYKŁADZINA will never come back klasa, dunkelgelb z jakiej firmy?! kubelwagen mi się podoba, dasz więcej fotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 25 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2014 Dzięki - trochę się namęczyłem z tymi "gratami", mistrzem bazylem niestety nie jestem Tło widzę się znowu niepodoba ... No fotek więcej raczej nie będzie ...jeśli chodzi o ten Set ;) Co do koloru to używam tylko i wyłącznie farb Pactry ale lekko rozjaśniam sporo rozcieńczam wodą i rozcienczalnikiem Pactry 3 warstwy daję - a dopiero potem olejami royal tales kończę "malowanie / brudzenie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Sierpnia 2014 Share Napisano 25 Sierpnia 2014 Tło robi postępy. Już całkiem dobrze widać modele. Dla mnie skala za duża, więc i oceniać trudno. A do mistrzów to mi jeszcze daleko, he, he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 25 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2014 Dzięki Krzysztof-ie za "mały" pozytyw odnośnie tła...choć tło dużo łatwiejsze było do "wykonania" porównując do tych modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Sierpnia 2014 Share Napisano 25 Sierpnia 2014 Chodziło mi o to że modele w twojej skali dla mnie są ok (ty zresztą zrobiłeś dużo aby wyglądały lepiej niż te na poczatku). Sam na pewno w tej skali lepszego bym nie zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 25 Sierpnia 2014 Share Napisano 25 Sierpnia 2014 Lepsze foty? - Eksperymentuje z tym tłem, światłem bo zawsze mi sie obrywało za nie , ale obiecuję WYKŁADZINA will never come back Oj lepsze, teraz normalnie coś widać. A modele bardzo ok Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 25 Sierpnia 2014 Share Napisano 25 Sierpnia 2014 Fajny Tygrysek i Kubelek, ładnie złożony i pomalowany. Ja pewnie bardziej bym go styrał i upaprał ale ponieważ nie robisz dioramek/podstawek pod modele to taki jest OK - lekko przybrudzony. No i fotki duuużo fajniejsze Pozdrawiam Marcin P.S. Fajne kamo zapałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 25 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2014 Dzięki Waszmościowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 25 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2014 Fajna zabawa była z tym Kibelwagenkiem . Szkrab składa sie aż z 45 części a Tygrys mimo swej kilkukrotnej przewagi gabarytowej jedynie z 75. P.S. Zapałka prosto z pudełka wydawała mi się jakas taka nijaka , bez wyrazu stąd to camo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi