hypnos82 Napisano 31 Sierpnia 2014 Share Napisano 31 Sierpnia 2014 Jest tez gotowy specyfik Mig production Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Września 2014 Autor Share Napisano 1 Września 2014 Spróbuj rozejrzeć się za CerraCotta firmy Rust Oleum (USA). Ewentualnie Surfacer 500 psiknięty z aerografu - na żywca bez rozcieńczania. Tyle że czyszczenie go to masakra. Drogie to to ale jesli nic innego nie znajdę tańszego na pewno skorzystam Jest tez gotowy specyfik Mig production Możesz rozwinąć temat szukam i nic takiego nie widze u Jimeneza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 1 Września 2014 Share Napisano 1 Września 2014 http://www.martola.com.pl/pl2681/produkty52377/surface_texture__antiskid_pattern proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 1 Września 2014 Share Napisano 1 Września 2014 Rafał ja ci polecam metodę z lakierem i sodą oczyszczoną to naprawdę proste, a efekty wychodzą bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Września 2014 Autor Share Napisano 1 Września 2014 ... i Konradzie chyba rzeczywiście tak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Września 2014 Autor Share Napisano 10 Września 2014 Bardzo powoli mi to idzie, sporo obrabiania i dopasowywania. Mam dużo pracy, jedynie godzinkę dziennie mogę na niego wyskrobać tylko :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 16 Września 2014 Autor Share Napisano 16 Września 2014 Witam Potrzebuję pomocy, czy ktoś z Was może mi doradzić kolorek IDF do tego bydlaka z palety Vallejo air ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 16 Września 2014 Share Napisano 16 Września 2014 Obczaj kolor 70886, ale nie jestem pewny czy to seria air. W każdym bądź razie szukaj kolor Green Grey, bo sa w obu seriach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 25 Września 2014 Autor Share Napisano 25 Września 2014 Dzięki, w następnym tygodniu będę szukać kolorków Kilka duperelków zostaję do dopracowania i leci na całość biały podkład: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 Co uzyles do antyposlizgu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 Ciekawi mnie jak Ci malowanie wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 27 Września 2014 Autor Share Napisano 27 Września 2014 Co uzyles do antyposlizgu ? Specyfik o nazwie Super grip z firmy Rust oleum Ciekawi mnie jak Ci malowanie wyjdzie. Sam jestem ciekaw, dość trudny temat ale damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2015 Wstępne rdzewienie gąsienic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerojp4 Napisano 4 Stycznia 2015 Share Napisano 4 Stycznia 2015 Hi Dumo, Interesting version ! :-) It looks good so far. I'll follow your build closely cos I like that MBT. best regards Richard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2015 Thanks for watching Tomorrow will be little update whit base color. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2015 ... a jednak dzisiaj. Baza gotowa, powoli się zastanawiam jaką modulację na nim wykonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2015 Rozjaśnienia gotowe, jutro postaram się cyknąć lepsze zdjęcia z tłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Stycznia 2015 Share Napisano 6 Stycznia 2015 Ładnie, daj te lepsze foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerojp4 Napisano 6 Stycznia 2015 Share Napisano 6 Stycznia 2015 Hi nice shading effect ! best regards Richard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2015 Nie mam tła na razie, lepsze fotki wrzucę jak już przygotuję go pod washa. Thanks Richard. Now I'm painting details and tomorrow satin laquer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2015 Przygotowany pod washa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2015 Z lekka się zrobił monolog. Przede mną najlepsza część czyli washe i płukanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 10 Stycznia 2015 Share Napisano 10 Stycznia 2015 Robi wrazenie czekam na finiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 10 Stycznia 2015 Share Napisano 10 Stycznia 2015 Rafale jest super , jakim kolorkiem żeś go pomalował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Stycznia 2015 Share Napisano 10 Stycznia 2015 Was:bip: go. A gdzie warsztat z tego Shermana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi