Bregowaty Napisano 28 Sierpnia 2014 Share Napisano 28 Sierpnia 2014 Witam. Model bardzo przyjemny w składaniu bo w odróżnieniu od ft-17 nie miał dziwnego mocowania.Pierwszy raz jakieś tam techniki modelarskie zostały użyte.Model na zdjęciach strasznie się świeci nie wiem dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 28 Sierpnia 2014 Share Napisano 28 Sierpnia 2014 czy aby model nie wpadł przed sesją do klozetu chwilę po.....? bo niestety tak wygląda.....lepiej by było go zostawić tylko w szarym wdzianku i skupić się na dokładnym czystym sklejeniu i pomalowaniu..... wiem ,ze to mocne słowa ale nie ma sensu rzucać się od razu na wszystkie techniki na początku modelarstwa. Staraj się bo oprócz malowania to całkiem fajnie go skleiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Sierpnia 2014 Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Sorki, ale malowanie wygląda fatalnie. Jeżeli jestes początkującym to polecałbym wziąść się za model w skali 1/35 na początek. Sam bym sobie chyba nie poradził z tak małym modelem. Wiem że to gazetka, ale nawet tutaj te modele były prezentowane w dużo lepszej kondycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bregowaty Napisano 1 Września 2014 Autor Share Napisano 1 Września 2014 Dzięki za zwrócenie uwagi na malowanie na pewno przy następnych modelach lepiej mi pójdzie a z tą większą skalą to masz racje powinienem na początek zostawić w spokoju takie małe skale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viehu Napisano 28 Września 2014 Share Napisano 28 Września 2014 Nie maluj na razie swoich modeli. Postaraj się najpierw dokładnie i czysto skleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 30 Września 2014 Share Napisano 30 Września 2014 Hmm, moim zdaniem, powinieneś zacząć od czystego sklejania i malowania. Bez żadnych "cudawianków". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi