bodzio5432 Napisano 29 Sierpnia 2014 Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Kolejny model w moim wykonaniu. Pochłonął ogrom moich nerwów, ale udało się go w końcu zakończyć. Nie jest idealny, ale ogólnie jestem zadowolony z efektu końcowego. Miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 29 Sierpnia 2014 Share Napisano 29 Sierpnia 2014 No to MAMY Cię. Dobra robota. Jeden szczegół-- albo mi się zdaje albo tylne klosze są białe? Tyle marudzenia. Moja leży i się kurzy. Zimą nadrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diobeu Napisano 29 Sierpnia 2014 Share Napisano 29 Sierpnia 2014 CHROOOOM ... i dwie osie, są jakieś piękniejsze naczepy? To jak wzór naczepy, w Luwrze go powinni przechowywać. Ten chrom jest pudełkowy czy Alclad? Te kółeczka z przodu ,opaska do koła zapasowego i felgi nie są czasem szare bez malowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 29 Sierpnia 2014 Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Przyłączam się do pytania o chrom. Galeria w warsztacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzio5432 Napisano 31 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2014 Dziękuję za miłe słowa:). Tak, tylne klosze nie tyle są białe co srebrne, zwykły chrom, cackałem się z tym modelem już od dłuższego czasu, a że jedynym elementem, który pasował idealnie przy złożeniu był wózek to chciałem to poprostu skończyć. Chrom jest pudełkowy, maluję sprejem i pędzlem. Nóżki naczepy, środek felg oraz kosz na koło zapasowe były malowane metalizierem humbrola. Możliwe, że efekt marny ale dopiero się uczę;). Temat założyłem w złym dziale, ale skapłem się dopiero po fakcie, także jakby zawitał tu jakiś admin to prosiłbym o przeniesienie tematu. W kolejce czeka na mnie International Lonestar, więc mam nadzieję, że kolejnym razem zostanie umieszczony w odpowiednim dziale. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi