bodzio5432 Napisano 29 Sierpnia 2014 Napisano 29 Sierpnia 2014 Kolejny model w moim wykonaniu. Pochłonął ogrom moich nerwów, ale udało się go w końcu zakończyć. Nie jest idealny, ale ogólnie jestem zadowolony z efektu końcowego. Miłego oglądania Cytuj
Mark666 Napisano 29 Sierpnia 2014 Napisano 29 Sierpnia 2014 No to MAMY Cię. Dobra robota. Jeden szczegół-- albo mi się zdaje albo tylne klosze są białe? Tyle marudzenia. Moja leży i się kurzy. Zimą nadrobię. Cytuj
Diobeu Napisano 29 Sierpnia 2014 Napisano 29 Sierpnia 2014 CHROOOOM ... i dwie osie, są jakieś piękniejsze naczepy? To jak wzór naczepy, w Luwrze go powinni przechowywać. Ten chrom jest pudełkowy czy Alclad? Te kółeczka z przodu ,opaska do koła zapasowego i felgi nie są czasem szare bez malowania? Cytuj
bahamut24 Napisano 29 Sierpnia 2014 Napisano 29 Sierpnia 2014 Przyłączam się do pytania o chrom. Galeria w warsztacie? Cytuj
bodzio5432 Napisano 31 Sierpnia 2014 Autor Napisano 31 Sierpnia 2014 Dziękuję za miłe słowa:). Tak, tylne klosze nie tyle są białe co srebrne, zwykły chrom, cackałem się z tym modelem już od dłuższego czasu, a że jedynym elementem, który pasował idealnie przy złożeniu był wózek to chciałem to poprostu skończyć. Chrom jest pudełkowy, maluję sprejem i pędzlem. Nóżki naczepy, środek felg oraz kosz na koło zapasowe były malowane metalizierem humbrola. Możliwe, że efekt marny ale dopiero się uczę;). Temat założyłem w złym dziale, ale skapłem się dopiero po fakcie, także jakby zawitał tu jakiś admin to prosiłbym o przeniesienie tematu. W kolejce czeka na mnie International Lonestar, więc mam nadzieję, że kolejnym razem zostanie umieszczony w odpowiednim dziale. Pozdrawiam:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi