bazylms Napisano 11 Października 2014 Share Napisano 11 Października 2014 Te rysy na osłonie troszkę mi nie leżą. Reszta wygląda dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks Benson Napisano 11 Października 2014 Autor Share Napisano 11 Października 2014 Wszystko będzie pokrywane zimowym kamo wiec te wątpliwe rysy postaram się zakryć. Powiedzmy, że ten etap potraktowałem treningowo. Dziękuję za uwagi. Pytanie do bardziej doświadczonych... jaką kolejność zastosować...czy to właściwa kolejność? - aktualny etap...sido...wash...lakier do włosów...zimowe kamo...przecierka...sido... winter streaking grime Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks Benson Napisano 14 Października 2014 Autor Share Napisano 14 Października 2014 Przy okazji podwozia poeksperymentowałem z rdzą... zawsze mogę wszystko prysnąć od nowa bazowym. i kanapa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks Benson Napisano 23 Października 2014 Autor Share Napisano 23 Października 2014 Dorzucam fotki ramy podwozia.... przepraszam za jakość fotek. Nie mam odpowiedniego oświetlenia (żarówek) a na słońce coraz mniej można liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 26 Października 2014 Share Napisano 26 Października 2014 Czołem! Strasznie zardzewiała ta rama! Wygląda na spaloną, albo stała w krzakach kilka-kilkanaście miesięcy... Nie podoba mi się to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks Benson Napisano 27 Października 2014 Autor Share Napisano 27 Października 2014 Koniecznie muszę zrobić lepsze zdjęcia, na tych faktycznie widać jakby właśnie wyłowiono go z rzeki. W rzeczywistości mocno zardzewiałe są tylko pióra zawieszenia i wydech... ... może rzeczywiście trochę przesadziłem... poprawimy to ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks Benson Napisano 1 Listopada 2014 Autor Share Napisano 1 Listopada 2014 Poskładałem wszystko na sucho do kupy... sporo jeszcze przede mną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi