RH Napisano 8 Września 2014 Share Napisano 8 Września 2014 Kolejna "rura" dla sympatyków tego typu samolotow . Tym razem coś z nieba nad Francją ,czyli Mirage F1 CT w barwach E.C.1/10"Artois" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 8 Września 2014 Share Napisano 8 Września 2014 F1 to ciekawy temat. Model również dobrze się prezentuje, choć po F-15 mam pewien niedosyt. Mam też wrażenie, że kolor szary jest niezbyt dobrze dobrany, choć na ostatnim zdjęciu wygląda inaczej niż na pozostałych. Co to za farba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 8 Września 2014 Autor Share Napisano 8 Września 2014 F1 to ciekawy temat.Model również dobrze się prezentuje, choć po F-15 mam pewien niedosyt. Mam też wrażenie, że kolor szary jest niezbyt dobrze dobrany, choć na ostatnim zdjęciu wygląda inaczej niż na pozostałych. Co to za farba? Farby sa w porządku ,jedyna wada są fotki (złe podswietlenie ) stąd te zaklamania w kolorach ...i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 8 Września 2014 Share Napisano 8 Września 2014 Farby sa w porządku Czyli jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 8 Września 2014 Autor Share Napisano 8 Września 2014 Farby sa w porządku Czyli jakie? Gunze C 337 C302 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 8 Września 2014 Share Napisano 8 Września 2014 Całkiem ładna ta efka ,choć kolory mocno przekłamane(przynajmniej szary).Jak się składał sam model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi