maciej_1988 Napisano 15 Września 2015 Autor Share Napisano 15 Września 2015 Kolejny etap pracy za mną. Ostatnio trochę czasu było...w sumie nie zostało już dużo do końca prac. To co zostało do zrobienia: - poprawić wash na ramie + lakier bezbarwny - lakier błyszczący + wash + lakier mat na budzie - POPRAWCIE proszę jeśli taka kolejność jest zła Zostaje jeszcze podłoga do wklejenia, do zdjęć jest tylko włożona. Niestety przy zrywaniu folii w 3 miejscach zerwałem lakier razem z podkładem - w kółko wraca problem złego podkładu Zastanowię się czy oklejać na nowo i poprawiać aerografem czy już samym pędzlem + "ukryję" brudzeniem... Czas na zdjęcia, najpierw po malowaniu jeszcze z folią, następne bez folii z włożoną podłogą. Widać miejsca gdzie zszedł lakier - 2 miejsca z boku na dole i jedno lewy dolny róg z tyłu naczepy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej_1988 Napisano 26 Września 2015 Autor Share Napisano 26 Września 2015 Powtórzone kilka zdjęć z ostatniego etapu prac. Poprzednie się nie wyświetlają a teraz nie mogę już tego zmienić. Obecnie rama jest trochę poprawiona - uznałem że jest za jasna. Polakierowana matem - praktycznie jest skończona. Górny element polakierowany Sidoluxem czeka na wash i matowy lakier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej_1988 Napisano 20 Października 2015 Autor Share Napisano 20 Października 2015 Udało się zakończyć budowę Poprawiłem malowanie, następnie brudzenie i matowy lakier. Ogólnie jestem zadowolony z efektów, wiadomo jest trochę błędów, niedociągnięć ale mimo wszystko uważam że nie jest źle. Galerię dodam dopiero jak zrobię ciągnik i będzie cały zestaw do zaprezentowania. Teraz tylko kilka zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi