pepik Napisano 25 Października 2007 Share Napisano 25 Października 2007 (edytowane) SCANIA 164 L Top Class 580 CV z Italeri Mój pierwszy model ciężarówki Zdjęcia robione w plenerze zapomniałem dodać, że jest malowana pędzlem Aero się jeszcze nie dorobiłem heh ;) Edytowane 25 Października 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 25 Października 2007 Share Napisano 25 Października 2007 nawet fajnie sie prezentuje ale lepiej jakbys zrobil zdjecia na bialym papierze w pomieszczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy Napisano 25 Października 2007 Share Napisano 25 Października 2007 No całkiem niezła Scanioszka, a co do jakosci zdjęć to koksik750 ma racje. Jeśli robisz zdjęcia w plenerze to staraj sie je robic w taki sposób aby słońce swieciło na model a nie odwrotnie, Ty zrobiłes zdjecia od strony cienia (np. przód Scani) dlatego są takie ciemne Pozdrawiam Siwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepik Napisano 25 Października 2007 Autor Share Napisano 25 Października 2007 dzisiaj postaram się pstryknąć i wrzucę później ;) Pozdrawiam ------------------------------------------------------------------------------------- No więc oto i te fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 25 Października 2007 Share Napisano 25 Października 2007 Witam ! Muszę przyznać, że jak na pierwszy twój model to bardzo ładnie Scania się prezentuje.Zdjęcia w plenerze również mi się podobają. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 25 Października 2007 Share Napisano 25 Października 2007 Mnie się bardzo podoba! I te fotki w plenerze też mi się podobają Wydaje się, jakby kabina trochę leciała na prawo (patrząc od przodu), ale poza tym model prezentuje się naprawdę fajnie. Jeśli to rzeczywiście Twój pierwszy to masz duuuużego plusa ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 25 Października 2007 Share Napisano 25 Października 2007 No no no model robi niezłe wrażenie jak na pierwszego twojego Trucka i trzymaj tak dalej z następnymi modelami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 25 Października 2007 Share Napisano 25 Października 2007 Widać, ze masz doswiadczenie modelarskie, model bardzo ładnie i czysto wykonany, silnik też jest supcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 26 Października 2007 Share Napisano 26 Października 2007 coś tak dziwnie to lewe koło na 1 zdjęciach wygłada :P ogółem ładnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELU Napisano 26 Października 2007 Share Napisano 26 Października 2007 A lampy i kierunkowskazy malowałeś farbą czy pisakiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepik Napisano 26 Października 2007 Autor Share Napisano 26 Października 2007 kierunki i lampy malowałem farbami do szkła pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamit Napisano 27 Października 2007 Share Napisano 27 Października 2007 Jak na pierwszy raz to wyszło Ci naprawdę Super... zdjęcia w plenerze również fajne - na niektórych można się pomylić że to oryginał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 27 Października 2007 Share Napisano 27 Października 2007 Nie no rewelka, model robi piorunujące wrażenie, jeżeli chodzi o twój pierwszy raz, bomba gratuluję zrobienia. Jeżeli chodzi o pierwszy model dlamnie, jak na pierwszy to .Widać, że urodziłeś się do tego, żeby takie modele powstawały w twoim wykonaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam-m- Napisano 5 Lutego 2008 Share Napisano 5 Lutego 2008 bardzo mi się podoba ta scania sklejałem taką samą ale mi sie zwliła z szawki :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrIsto Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 No ladny model jak na pierwszy to ok ladny silniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi